Élet-Stílus

Az iskolaszereket is megvehetjük a heti bevásárlás alkalmával

Lidl
Lidl
A nyári kánikula ellenére a szülők gondolataiba már az ősz szele is beférkőzött, hiszen alig egy hónap múlva becsengetnek az iskolákba. A gyakorlott szülők számára ez azt jelenti, hogy az örömteli pillanatok mellett stressz és nagyobb kiadás is várható.

A Lidl vásárlói számára azonban ez az időszak is könnyebb lehet, hiszen már zajlik a várva várt „Velünk gyerekjáték a sulikezdés” kampány. Több, mint 200-féle, az oktatáshoz kapcsolódó termék várja a Lidl hűséges vásárlóit, több héten keresztül, hogy a kicsik és nagyok is felkészülve várják az első iskolai napot.

„Évek óta kiemelt célunk, hogy a bevásárlás mellett a tanévkezdést is minél inkább megkönnyítsük a magyar családok számára. Tapasztalataink alapján a vásárlók körében a legkeresettebbek a különféle írószerek, füzetek, tolltartók és csomagolástechnikai eszközök mellett az iskolatáskák, hátizsákok, uzsonnásdobozok, kulacsok. A kínálatban számos foglalkoztatófüzet és könyv, LCD írótábla, de akár még az ünneplőruházat is megtalálható. Akciós árpolitikánk részeként különös figyelmet fordítottunk arra, hogy minden esetben – így a tanévkezdéshez kapcsolódóan is – minőségi és kiváló ár-érték arányú termékeket biztosítsunk. Számos termék kedvezményes áron – szuper áron és őrületes Lidl áron – vásárolható meg, ami nagy könnyebbséget jelenthet a családok számára” – emelte ki Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

Lidl

A legtöbb szülő számára rémálom a tanszerek beszerzése, hiszen a gyerekek eltérő igényűek, de a Lidl minden család számára szeretne egy kis segítséget nyújtani. A diszkontlánc arra törekszik, hogy legyen szó óvodás gyermekről, általános- és középiskolás tanulóról vagy egyetemi hallgatóról, mindenki megtalálja a kínálatban a számára szükséges árucikkeket, a Lidl-től megszokott kiváló minőségben és kedvező áron.

Füzetek, ceruzák, tolltartók, divatos gyerekruhák, ünneplő, éppúgy megtalálható a kampány kiváló ár-érték arányú termékei között, mint az iskolatáska, az uzsonnásdoboz, vagy éppen az új íróasztal. Az egyetemisták igényeire is figyel a vállalat, hiszen az ő esetükben sem elhanyagolható a szeptemberi kiadás. Nekik háztartási eszközökkel és textiltermékekkel is bővítették a kínálatot.

A diszkontáruházlánc évek óta kiemelt figyelmet fordít arra, hogy minél több területen segítse a magyar családok mindennapjait, így az iskolakezdésben is támogatást nyújtson. Az iskolakezdéshez szükséges számos termék ezért „Szuper Lidl áron” vagy „Őrületes Lidl áron” kapható.

Az aktuális kínálatot az online szórólapban tudjuk átböngészni, de nyomtatott formában is megnézhetjük a boltokban elérhető újságban.

Lidl

A Lidl a kedvező árak mellett plusz idővel is megajándékoz bennünket, hiszen egy egyszerű heti bevásárlás alkalmával elintézhetjük az iskolaszervásárlást is. Hatalmas segítség, hogy a legfontosabb tanszereket, kreatív eszközöket, könyveket és egyéb, tanuláshoz kapcsolódó termékeket ugyanúgy belepakolhatjuk a kosarunkba, mint a friss pékárút, zöldség-gyümölcsöt és minden mást, amit a Lidl kínálatában megtalálhatunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik