Élet-Stílus

Vujity Tvrtko néhány hónapra visszatér Magyarországra

TV2
TV2
Szűk hetven napot tölt majd itthon.

Vujity Tvrtko nemrég a Blikknek adott interjújában árulta el, hogy néhány hónapra ismét Magyarországra költözik ősszel. Mint mondja, szűk hetven nap alatt ötvenszer áll majd színpadon, ezúttal nem is egyedül.

Megyek Felvidékre, Erdélybe, tényleg bejárom a Kárpát-medencét, ám a szervezésnél próbáltunk arra figyelni, hogy legyen lehetőségem élvezni is azt, hogy újra hosszabb időt Magyarországon töltök. Például amikor egyik nap Békéscsabán lesz előadásom, aztán a következőn Szegeden, akkor a közte lévő időben biztos elmegyek a gyulai várfürdőbe csobbanni

– mondta a lapnak az évek óta Amerikában élő riporter, aki ugyan tavasszal titokban szintén hazalátogatott, az az időszak nem volt élvezetes a számára, ugyanis egészségi gondokkal küzdött.

Valóban áprilisban jártam Európában és otthon is, de abból az időszakból nem sok minden maradt meg, de ami nagyon fontos, hogy jól vagyok, egészséges vagyok és erősebb vagyok, mint valaha.

Közelgő hazatérése kapcsán Tvrtko elárulta, annak örülne a legjobban, ha a repülő nem a reptéren, hanem a baracsi halászcsárda mellett landolna, hogy leszállás után azonnal a konyhát vehesse célba. Hozzátette, nagyon várja, hogy találkozhasson édesanyjával és a szeretteivel, tervezi például, hogy az erdélyi Ozsdolán élő rokonságát is meglátogatja.

Ők is már azt tervezhetik, milyen finomságokkal lepjenek meg. Nagyon vágyom a magyar ízekre, illatokra. Van itt Floridában a közelünkben egy bosnyák bolt, ahol lehet kapni magyar ételeket, de sajnos nem mindent. Így a ropogós héjú fehér kenyérrel elfogyasztott halászlé után biztosan Túró Rudi lesz a desszert

– jelentette ki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik