Élet-Stílus

Megyeri Csilla a ValóVilág műsorvezetéséről: Az elején valóban nem voltam ügyes

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Nagy volt rajta a nyomás, de úgy érzi, belejött a reality vezetésébe.

Megyeri Csilla ma az RTL Reggeliben vendégeskedve beszélt arról, hogyan élte meg a ValóVilág 12. évadának vezetését. Mint mondta, tisztában volt vele, hogy sokan várták azt, hogy elbukjon, őt viszont csak motiválta a rosszakarói hozzáállása, hogy jobb és jobb legyen.

Tényleg motiváló és húzóerő az, amikor azt akarják, hogy neked ne sikerüljön valami. Aláírom, a kezdetek kezdetén valóban nem voltam ügyes. Éreztem én is magamon, hogy kicsit teátrálisan beszélek, szótagolva mondtam, mert nem tudom, bizonyítani akartam. Hatalmas nyomás volt rajtam azáltal, hogy annak idején az Alföld Televízióban ugye a rusnyázásom és a bazári majmozós felkonfomom után azért elég rendesen kaptam én az emberektől a negatív kritikát

– magyarázta Megyeri, aki úgy érzi, nagyjából 10 adás után belejött a reality vezetésébe, és a kollégáitól is azt a visszacsatolást kapta, hogy látszik a fejlődés.

A beszélgetés során azt is megosztotta, hogy a játékból VV Geri volt az egyik kedvence, aki egyébként a stábbulin elárulta neki, hogy eleinte nem örült, hogy ő lesz a női műsorvezető, élt ugyanis benne egy előítélet, ám az egykori villalakó végül elismerte a műsorvezetői kvalitásait.

Mint mondja, jóleső érzéssel töltötte el, hogy kellemes csalódást okozott az embereknek, a jövőben pedig örülne, ha a csatorna más produkciók kapcsán is felkeresné, örömmel lenne például egy talkshow háziasszonya.

A ValóVilág 12. évadában egyébként múlt vasárnap avattak győztest.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik