Élet-Stílus

Miután beadta a válási papírokat, Cardi B bejelentette, hogy terhes a férjétől

Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
A két rapper harmadik közös gyerekét várja.

Csütörtök délután arról számoltunk be a 24.hu-n, hogy Cardi B másodszor is beadta a válókeresetet, miután férjével, Offsettel elhidegültek egymástól. Hat évvel ezelőtt házasodtak össze, két közös gyerekük született.

Néhány órával később érkezett az újabb hír, miszerint Cardi B várandós, a baba apja pedig nem más, mint a (még) férje. A rapper az Instagramon jelentette be, hogy úton van harmadik gyerekük.

Minden befejezéssel egy új kezdet jön! Annyira hálás vagyok, hogy veled tölthettem ezt az évszakot, annyi szeretetet és életet hoztál nekem, és legfőképpen erőt adtál! Emlékeztettél arra, hogy minden lehetséges! Emlékeztetettél arra, hogy soha nem kell választanom az élet, a szerelem és a szenvedélyem között! Annyira szeretlek téged, és alig várom, hogy tanúja legyél annak, amit segítettél nekem elérni, amire te ösztönöztél! Sokkal könnyebb lenne félvállról venni az élet fordulatait és próbatételeit, de te, a bátyád és a nővéred megmutattátok nekem, hogy miért érdemes végigcsinálni!

– üzente születendő gyerekének a kismama a posztjában.

Cardi B és Offset a hatéves Kulture és a kétéves Wave szülei együtt, de az apának van három másik gyereke is az előző kapcsolatából.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cardi B (@iamcardib) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó
Cardi B megint válni akar Offsettől
A két rapper házassága finoman szólva is viharos. A feleség négy éve egyszer már beadta a válási papírokat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik