Élet-Stílus

Megmentette anyukája életét egy gyors észjárású, 6 éves kisfiú – videó

Alig hiszi el a 26 éves, háromgyermekes anya, hogy mennyire elterjedt a közösségi portálokon az a videó, amit a házuk biztonsági kamerája rögzített július 20-án, amikor ő váratlanul összeesett.

A háromgyermekes Liz Crooks az Észak-Írországban fekvő Newtownardsban él a családjával. A többféle egészségügyi problémával, többek között szívrendellenességgel küzdő 26 éves anya július 20-án, szombaton egyedül volt otthon a gyerekekkel, amikor poszturális ortosztatikus tachycardia szindrómája (POTS) miatt összeesett – írja az ír Independent.

A szám elkékült, a pulzusom az egekbe szökött, mentőt hívtam, de közben elveszítettem az eszméletem

– írja a nő a Facebookon.

Crooks legidősebb, 6 éves fia, Aiden nem esett pánikba. Amikor meglátta, hogy egy Amazon-futár érkezik a házukhoz, kiszaladt és segítséget kért. A futár habozás nélkül mentőt hívott, majd kirohant, hogy furgonjával elálljon az útból.

A mentők hamarosan a helyszínre érkeztek, kórházba szállították az anyát, ahonnan hamarosan hazaengedték. Liz később közzétette a felvételt, amit az incidens során készített a házuk biztonsági kamerája. A videót néhány nap alatt több mint 20 milliószor nézték meg.

A nő azóta kiderítette a futár nevét és felvette vele a kapcsolatot, hogy megköszönje a segítségét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik