Élet-Stílus

Hódi Pamela a Sztárboxról: Túl vagyok már a ringből zokogva kimászáson és a könnybe lábadt szemmel való edzésen is

Az influenszer azt mondja, a kezdetekhez képest óriási a fejlődése, de fejben és állóképességben még mindig erősítenie kell.

Hódi Pamela is versenyezni fog a Sztárbox idei évadában. Miután az RTL bejelentette a bokszverseny női indulóinak nevét, az influenszer az Instagram-oldalán írt arról, hogy kezdetben rettegett attól, hogy a felkészülés édesanyaként kizökkenti majd a megszokott életéből. Elmondta, hogy a sport korábban sosem volt fixen az élete része, ezért óriási kihívást jelent számára a versenyre való edzés.

Bence nagy igazságot mondott, amikor mindenemet fájlaltam: »Szercsó, 35 évesen felkeltél a kanapéról és elmentél egy profi edzésre!« És milyen igaza volt, végülis csak 3 hónap kellett ahhoz, hogy ne érezzek már izomlázat

– magyarázta Hódi, akinek bevallása szerint fájt a bal válla és keze, az összes ujja, az egész háta és a jobb térde is, amivel orvoshoz is fordult.

Mint írja, az elmúlt közel 4 hónap alatt biztos ponttá vált az életében a heti 5 edzés, és annyira erős lett benne a vágy aziránt, hogy nyertes legyen, hogy a nyaralása alatt, illetve hétvégén is edz, és képes lett előtérbe helyezni a kitűzött célját.

Ez most rólam szól. Minden napom a családom körül forog, legyen nekik főtt étel, legyen itthon tisztaság, minőségi időt töltsek velük, és közben az influenszer munkáimat is időre elvégezzem, de a Sztárbox felnyitotta a szemem, hogy igenis lehetek én is első pár hónapig. Tényleg azt kell mondjam, óriási mázli hogy Bence, a nagyszülők és a bölcsi segítségével megtudom oldani Via felügyeletét, Natkó pedig elkezdte a bokszot, így ő jön velem

– osztotta meg követőivel.

Majdnem elfelejtettem a nagy igazságot, szeretek hangot adni a fájdalmamnak és fáradságomnak, úgyhogy baromi nagy feladat a makacsságom leküzdése is a felkészülés alatt. Ez mondjuk kevésbé vicces, hisz túl vagyok már a ringből zokogva kimászáson, túl vagyok az edzés utáni pityergésen, és túl vagyok a könnybe lábadt szemmel való edzésen is. A kezdetekhez képest óriási a fejlődésem, ami iszonyatosan motivál, de fejben és állóképességben még mindig erősítenem kell. Simán lehet, örök elégedetlen leszek magammal szemben.

Posztjában az influenszer leszögezte, hogy videókat nem szeretne mutatni a felkészüléséről, ezzel betekintést engedve az ellenfeleinek, edzés közben készült fotókat viszont megosztott, melyeket ide kattintva lehet megnézni.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik