Élet-Stílus

Azzal támadják az interszex nőt, hogy valójában férfi, és a férje homoszexuális

Van, aki elakad, ha kettőnél tovább kell számolni.

Egy hermafrodita ember arról osztotta meg tapasztalatait, milyen úgy élni, hogy egyszerre visel férfi és női nemi jellegeket is, és emiatt milyen támadások érik a közösségi médiában – írja a Mirror.

Morgan Aaliyah Williams interszexként született, tehát egyaránt rendelkezik teljesen működőképes férfi és női nemi szervekkel (amely biológiai állapottal ebben a cikkünkben foglalkoztunk részletesen). Édesanyja gyerekkorában fiúként próbálta őt nevelni, de Williams sosem érezte, hogy képes beilleszkedni. Miután elköltözött otthonról, lehetőséget kapott rá, hogy megértse azt, ami vele történik, és elhatározta, hogy nőként szeretné leélni az életét. Férjével, Curtisszel már így ismerkedett össze, és első találkozásuk előtt elmagyarázta neki, miben tér el az átlagos emberektől – ez azonban nem jelentett számukra akadályt, és néhány randi után eljegyezték egymást.

Sok szeretetet és sok gyűlöletet kapunk, vannak, akik nem értenek velünk egyet, de amíg szeretjük egymást, csak ez számít

– meséli Williams a Love Don’t Judge című podcastben.

A párt gyakran érik támadások a közösségi médiában, amelyekben megkérdőjelezik a szexuális identitásukat (hiába, hogy az nem összekeverendő a biológiai nemmel), és az interszex nőt férfinek nevezik, párját pedig homoszexuálisnak. Azt mondják, a negatív kommentek felerősödtek, mikor Williams bejelentette, hogy terhes, és úgy bélyegezték őt, mint aki egy „pocakos csávó ruhában”. A házaspár még a születés előtt elvesztette a magzatot, de az sokat segített nekik, hogy megoszthatták a történetüket.

„Sokan megkerestek, és elmondták, ők is interszexuálisak, és azáltal, hogy felemeltem a szavam, lehetővé tettem számukra, hogy meghallgatva érezzék magukat, és tudják, hogy számítanak.”

– meséli a fiatal nő a műsorban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Morgan Aaliyah✨🇭🇹 (@morgan.aaliyah_) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik