Élet-Stílus

„Azt mondták, sosem lesz 100 százalékos” – gazolás közben sérült meg Kocsis Paulina szeme

Szabó Gábor / RTL Klub
Szabó Gábor / RTL Klub
Orvosai szerint maradandó sérülést szerzett.

Kocsis Paulina ma a Reggeli vendégeként beszélt arról, hogy nemrégiben megsérült a szeme, miután az új házuk kertjében gazolt. Mint mondta, amikor kirántott egy nagyobb gyomot, föld ömlött az arcába, és bár érezte, hogy a bal szemébe belement valami, mivel kontaktlencsét hord, ez nem annyira zavarta. Gondolta, majd kipislogja.

Én ezt a szabályt nem tudtam – holott már szerintem több mint 10 éve kontaktlencsés vagyok –, hogyha úgy érzed, hogy valami belement a szemedbe, akkor inkább vedd ki, tisztítsd meg és aztán tedd vissza. Úgyhogy aznapra maradt bent még zuhanyzás után is a kontaktlencse, még jó kis nyolc órát. Ezalatt szépen kidörzsölte az a kis porszem, valószínűleg bekúszott mögé. Úgyhogy keletkezett egy elég nagy seb a bal szememen.

A szemsérülés miatt az énekesnőnek hőemelkedése is lett, emellett pedig tartott attól, hogy esetleg meg is vakulhat az érintett szemére.

Igazából most már gyógyultabb, de azt mondták, sosem lesz 100 százalékos, merthogy marad ott egy picike kis heg, ami homályos marad valószínűleg. Azt mondták még nyilván segíthetek rajta egy pici szemcseppel, de hogy nagy a heg, mert hát nagyon mély volt a seb, és valószínűleg ez így marad

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik