Élet-Stílus

Szinetár Dóra a mai populáris előadókról: Kevés az olyan, aki vállalja, gondol valamit a világról

RTL
RTL
A színésznő azt is elárulta, miben látja Azahriah sikerének titkát.

Azahriah triplateltházas arénakoncertje után a Meglepetés több hírességet is megkérdezett, mit gondolnak a fiatal zenész sikeréről. Nemrég Szikora Róbert fejtette ki a véleményét, most pedig Szinetár Dóra nyilatkozott a lapnak.

Három teltházas közönség imádta ezt a srácot, innentől kezdve pedig evidensként kell kezelni, mert különleges, tehetséges előadó. A siker mértéke sokösszetevős. Vannak olyan előadók, akik beleállnak, ha van véleményük a világról, például Beton.Hofi vagy Dzsúdló, de a zenéjük kevésbé populáris, ezért nem tudnak akkora réteget megszólítani. A populáris előadók közül kevés az olyan, aki vállalja, gondol valamit a világról, ami ugyan fontos, de nem annyira izgalmas, hogy emiatt elmenjenek a koncertjére. Direkt módon senki nem akar társadalmi problémákkal foglalkozni. Azahriah zenei műfaja képes arra, hogy olyan tartalmakat is eljuttasson az emberekhez, ami száraz, prózai módon nem biztos, hogy sikerülne. Én ebben vélem a nagy titkát

– mondta a magazinnak Szinetár Dóra, aki kamaszlányát, Zorkát kísérte el Azahriah egyik koncertjére, így saját tapasztalatokról tud beszámolni.

„Nem a fotelból nézem a koncerteket, nekem el kell jutnom oda, ha nem akarom, hogy a 16 éves lányom kettesben menjen a barátnőjével. De felkészült vagyok a nagyfiam miatt Beton.Hofiból, vagy a kisfiam által kedvelt mesezenekarokból is. A zenei világot élesben látom, ami egy valódibb megélés. Mindenkinek azt javaslom, hogy próbáljon meg a zene és a koncertek részese lenni, mert az sokkal jobb” – fogalmazott a színésznő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik