Élet-Stílus

Szakított L.L. Junior és Dárdai Blanka

Birton Szabolcs
Birton Szabolcs
Két évig voltak együtt.

Vasárnap este korlátozott ideig elérhető Instagram-történetben jelentette be Dárdai Blanka, hogy kapcsolatuk L.L. Juniorral véget ért.

Nem szeretném ezt a két évet egy Instagram-történetbe belesűríteni, és talán nem is lehet. Viszont szeretném megragadni az alkalmat, hogy megtörjem a csendet. Egy ideje már nem alkatunk egy párt Lacival (L.L. Junior keresztneve – a szerk.), és a jelenlegi helyzettel kapcsolatban nem szeretnék nyilatkozni

olvasható az X-Faktor egykori felfedezettjének posztjában.

Az énekesnő egy dal írása közben találkozott a nála 18 évvel idősebb zenésszel, aki ekkor éppen második válása közepén volt. 2022 novemberében tették ki az első közös fotót az Instagramra. Kapcsolatuk nem volt hullámvölgyektől mentes, többször szakításukról szóltak a hírek. A páros márciusban adott interjút az RTL-nek, akkor Dárdai így nyilatkozott:

Sokan azt hiszik, hogy mi a korkülönbség miatt vitáztunk ennyit, emiatt hullámvölgyes a kapcsolatunk, és hogy van egy alá-fölé rendeltség köztünk, de egyáltalán nincs. Teljesen máshol tartottunk, amikor találkoztunk. Én éppen kialakítottam az életemet, ő meg rengeteg mindenen túl volt.

L.L. Juniort és Dárdai Blankát a tévénézők még legalább egyszer láthatják majd együtt, ugyanis ők is szerepelnek az idei Ázsia Expresszben, ami várhatóan ősszel kerül majd műsorra.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik