Élet-Stílus

A vulkán tetején találtak rá a nyaraláson eltűnt testvérpárra Indonéziában

A fiúk édesanyja tévés, aznap neki kellett tudosítania a választásokról, de ehelyett „élete legrosszabb napját” élte át.

A Londoban élő Matthew Forster és testvére, Andrew kilenchetes túrán vettek részt Dél-Ázsiában. A Metro azt írja, hogy hazaindulás előtt felmentek Indonéziában a nagyjából 3000 méter magasan fekvő Agung-hegy csúcsára, hogy onnan nézzék meg a napfelteltét. Telefonjaik ezután lemerültek, így nem érték el őket, és ők sem tudtak segítséget kérni.

Egy barátjuk jelentette be az eltűnésüket a brit nagykövetségen, ezután keresőcsapatok indultak, hogy megtalálják őket. A 22, illetve 18 éves fiút az éjszaka közepén találták meg a vulkán tetején, 40 órával azután, hogy eltűntek.


Édesanyjuk, Katherine Forster riporterként dolgozik a GB Newsnál, aznap neki kellett tudosítania a választásokról, de ehelyett „élete legrosszabb napját” élte át.

A nő X-en is megerősítette, hogy fiai már repülőn vannak, hogy visszatérjenek az Egyesült Királyságba.

A csütörtök volt életem legrosszabb napja

– mondta a nő, aki köszönetet mondott a barátaiknak, hogy a munkájukat hátrahagyva próbáltak segíteni neki, például a közösségi médiában terjesztették a fiúk fotóit is és az utolsó ismert helyet.

Azt is elismerte, hogy Matthew és Andrew nem voltak „felkészültek”, szerinte a vezetővel kellett volna felmenniük a vulkánra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik