Élet-Stílus

Galambos Lajos: A veszteségem óriási, a tartalékaimból élünk, azokat használjuk föl

tv2
tv2
Meglehet, több ingatlanjától megválik majd a család.

A hét elején szabadult a baracskai börtönből Galambos Lajos, aki azóta már több interjút is adott különböző médiumoknak – most például a Borsnak.

A trombitaművészt arról kérdezték, hogy családja a kedvenc fogásaival várta szabadulása után, köztük rántott hússal, noha korábban úgy lehetett tudni, megromlott egészségi állapota miatt csak pépesített ételt fogyaszthatott a börtönben is.

Persze, hogy ilyenkor az embert mindenfélével várják haza, ami kedves neki, de én semmit ne tudtam enni ezekből. Nekem gyomorműtétre van szükségem, amelynek a feltételei a reintegráció alatt teljesülni tudnak. A BV-s körülmények között a legjobb szándék és akarat ellenére sem volt erre lehetőség, mert ehhez kapcsolódnia kell egy másik beavatkozásnak is. Ehhez hosszabb idő kell és nyilván én szeretném ezt olyan orvosi csapatra bízni, akiket már korábbról ismerek.

Hozzáteszi, még mindig azt az étrendet követi, mint a rácsok mögött, leginkább a levesek híg részét fogyasztja.

Azt már korábban is elmondta, hogy a rabtársaitól kapott hideget-meleget, Galambos még annyit elárult:

Amikor mentem ügyvédi beszélőre, az olyan volt, mint egy vesszőfutás. Szinte versenyeztek a rabok, hogy ki tud nagyobbat belém rúgni. Kérdezgették, hogy lekapcsoltam-e a lámpát és később ez fokozódott is. Nem volt jó, de azt gondolom, hogy egy ilyen helyen, ez természetes.

Az elmúlt évekről Galambosnak anyagi összegzése is akad, úgy látja, nagy a baj:

Sokba, nagyon sokba került, de a veszteségeimet nem is igazán az anyagi oldal határozza meg, még ha óriási is az összeg. Jobb, hogy ezt nem számoltam ki és nem is akarom kiszámolni. A tartalékaimból élünk, azokat használjuk föl, illetve vannak passzív jövedelmeim is.

Hozzátette, családjával átbeszélik, mi legyen az ingatlanjaikkal, mert nem fognak mindent megtartani.

Kapcsolódó
Galambos Lajos: Megkerestek egy reality show-val
És botránykönyvet is írattak volna vele, sőt, fellépést kínáltak neki első, rácson kívüli hétvégéjén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik