Élet-Stílus

Egy utcán élőző videósnak köszönhetően került elő egy hónapok óta eltűnt 17 éves fiú

A michigani fiút már halottnak hitte a családja, amikor felbukkant egy népszerű amerikai Twitch-streamer élő közvetítésében.

Csodával határos módon, egy amerikai videós élő közvetítéséből került elő egy május végén eltűnt, szintén amerikai 17 éves fiú – számolt be a LADbibile.

A Michigan államban található Mt. Morris Townshipből származó Troy Coleman családja hónapok óta sikertelenül próbálta megtalálni a fiút. És mivel a nyomozás nem vezetett eredményre, azt hitték, hogy már lehet, nincs is életben. A rokonai azonban megdöbbenve vették észre, hogy az eltűnt fiatalember felbukkant egy Twitch-szár, egy bizonyos FaZe Lacy miami utcáin indított élő közvetítésében.

Coleman még meg is állt beszélgetni kicsit Lacyvel, de a videós először nem tulajdonított túl nagy jelentőséget az interakciónak. Egészen addig, amíg a videóssal a kamera előtt beszélgető fiatalember bátyja, Trent nem írt neki egy emailt, hogy a felvételen az eltűnt testvérét vélte felfedezni.

Zöld rövidnadrágot viselt, és gúnyolódtak rajta. Nem drogozik, skizofrén, és 17 éves. Ha valaki kapcsolatba tudna lépni velem miatta, nagyon hálás lennék. Három hónapja eltűnt, és az eltűnését gyilkossági ügyként kezelték Michiganben

– írta az idősebb testvér a levélben.

Lacy ezután meg is osztotta a követőivel az üzenetet. Majd július 4-én újabb fejleménnyel jelentkezett: azt írta, hogy megosztotta Trenttel, mit mondott neki arról az öccse, hogy melyik hotelben szállt meg.

De a történet természetesen itt még nem ért véget. „Megtalálták és egy fogdában helyezték el Miamiban, amíg vissza nem szállítják Michiganbe a családjához. Az internet ereje őrületes, köszönöm srácok” – írta a Twitch-sztár.

És közben a michigani rendőrség is megerősítette, hogy rátaláltak Troyra, aki biztonságban van, és hamarosan hazaszállítják.

„A Flint Városi Rendőrkapitányság szeretne szívből köszönetet mondani mindenkinek, aki megosztotta az eltűnt személyre vonatkozó információt Troy Colemanről” – írta a hatóság a Facebookon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik