Élet-Stílus

A 80 éves Danny Trejo kis híján bunyóba keveredett egy július 4-ei parádén

JB Lacroix / WireImage
JB Lacroix / WireImage
Csak ünnepelni akart, hát nem megdobálták vízibombákkal?

Los Angeles Sunland-Tujunga városrészében is tartottak július 4-ei parádét az Egyesült Államokban, ahová a nemrég 80. születésnapját ünneplő Danny Trejo is ellátogatott. Csakhogy nagyobb összetűzés alakult ki az eseményen, miután valaki vízibombával dobálni kezdte Trejót és veterán autóját, mutat rá videóval a TMZ.

Trejo és a függetlenség napját ünneplő barátai kiszálltak az autóból, majd a tettesek nyomába eredtek, és nagyon hamar dulakodás alakult ki – a videók alapján a színészt többen fogták vissza egyszerre attól, hogy tettlegességig fajuljon a történet.

Több bámészkodó azt kiabálta, hogy fejezzék be a dulakodást, mert gyerekek is vannak a helyszínen. A kiérkező rendőrök végül senkit nem varrtak be, miután a tömeg már szétoszlott, mire odaértek. Trejo a lapnak azt mondta, „minden ok nélkül eltalálták a vízibombákkal”, és bár nem történt semmi komoly, nagyon csalódott a helyzet miatt, tekintve, hogy csak ünnepelni kívánt az emberekkel.

Trejo gyerekesnek nevezte a vízibombás drámát, és gyávának tartja azokat, akik rádobták. Elmondta, a dobálózók harmincas férfiak voltak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Arnie Abramyan | ArnieVille (@arnieabramyan) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó
Az arcára van írva az egész élettörténete a 80 éves Danny Trejónak
A mexikói rosszfiú archetípusa a filmvásznon, harminc évig nem is volt kérdés: ha ilyen szereplő kellett egy hollywoodi filmbe, Danny Trejót tárcsázták. Elvégre ki tudna hitelesebben megformálni egy börtönviselt banditót, mint az, aki tízéves kora óta összeakasztotta a bajszát a törvénnyel? Danny Trejo 80 éves lett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik