Élet-Stílus

17 éves lányával, Rozinával szerepel egy címlapon Szulák Andrea

Közösen adtak címlapinterjút.

Szulák Andrea 17 éves lányával, Rozinával adott közös címlapinterjút a Nők Lapja frissen megjelent számában. Mint mondták, rengeteget tanulnak egymástól, a színésznő úgy fogalmazott:

A lányom kezdettől fogva tanít engem. Türelemre, alázatra, elfogadásra. Egészen különleges gyermek, nem is kaphattam volna jobbat. Sokat kellett rá várnom, de megérte. Ő lett az életem középpontja, mindig mindennél előbbre való volt.

A beszélgetés során a pályaválasztás is szóba került: Rozina elárulta, hogy őt sem az éneklés, sem a színészet nem hozta lázba soha, az üzleti, marketinges vonal iránt viszont érdeklődik. Külföldön szeretne tovább tanulni, ahová meglehet, édesanyja is vele tart majd.

Miért is ne? Rozina ajánlotta fel, nem az én ötletem. Az a terv, hogy előbb csak egy-két hónapra költöznék a közelébe, aztán majd meglátjuk. Sokan dolgoznak messziről ebben a szakmában. Aztán majd Rozina eldönti: azt szeretné, ha tőle egy utcányira főzném neki a paprikás krumplit, vagy ezer kilométer távolságból

– osztotta meg a színésznő, aki egyáltalán nem bánja, hogy lánya nem követi őt a pályán.

Amikor kisgyerek volt, az volt az elvem, hogy lehetőleg minél gazdagabb »étlapot« tegyek elé, aztán majd ő megmondja, mi érdekli. Ha zenét akart tanulni, abban támogattam, ha sportolni szeretett volna, abban, ha a matematika érdekelte, abban. Nem a saját képemre akartam faragni, azt szerettem volna, ha autonóm, független emberré válik.

Szulák Andrea egyébként májusban 20 év után hagyta ott a Játékszínt, ám az interjúban arra is kitért, hogy a távozása óta bőven akadnak színházi munkái.

Nők Lapja
Kapcsolódó
Szulák Andrea otthagyja a Játékszínt: 20 izgalmas évad után egy időre elbúcsúzunk egymástól
Bár szűkszavúan, de a döntése hátteréről is beszélt a színésznő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik