Élet-Stílus

Isten kiválasztotta, hogy megmutassa neki, mi van a halál után– állítja a guatemalai nő

A fiatal nő elmesélte élményeit, miután három napig kómában volt.

Azt, hogy mi történik velünk halálunk után, egészen addig, míg el nem jutunk életünk legvégéhez, nem tudhatjuk bizonyosan – viszont, hála a orvostudománynak, egyre több ember képes visszafordulni a túlvilág kapujából, akik mind egyedi, mégis közös vonásokkal bíró történetekről számolnak be. Egy guatemalai nő három napot kómában töltött, amit mindössze három órának tapasztalt isten társaságában, és elmesélte élményeit – írja a Daily Star.

Mariandree Cárdenas otthonában dolgozott, mikor egy asztmás roham következtében összeszorult a torka, fuldoklott, majd elkezdtek megbénulni az izmai. Mielőtt teljesen elveszítette volna az irányítást a teste fölött, küldött egy segítségkérő üzenetet az anyjának és a testvérének, akik így ki tudták hozzá hívni a mentőket. Cárdenas-t kórházba szállították, és mesterséges kómába helyezték.

Szinte semmit sem hallottam, és a testem már nem reagált. Utoljára azt hallottam, hogy egy nővér vagy orvos azt mondja, »elhagyott minket«. Egy szempillantás alatt megszűntem létezni a Földön, és valahol máshol megjelentem

– mondja a 24 éves nő.

@gmariancar Respuesta a @Adolfo #storytime #viral #espiritual ♬ sonido original - Mariandree Cárdenas

Állítása szerint ezután egy nagyon fényes helyen tűnt fel, ahol másmilyennek látta a színeket, nem volt Nap, Hold vagy csillagok, és egy hosszú, megterített asztálnál ült más emberekkel, akiknek nem volt teste, hanem az elméjükön keresztül kommunikáltak egymással. Cárdenas számára ez teljesen természetes volt, hiszen mindig is „odatartozott”, és egyáltalán nem emlékezett a földi életére és családjára.

Megtapasztaltam a legnagyobb szeretetet az összes fénylény iránt, éreztem, hogy ők mind a részeim, és én is a részük vagyok. Előttem ült Isten. Tudom, hogy Isten volt, mert ő volt a legnagyobb fény, ő volt, aki megvilágította az egész helyet, nem láttam az arcát, de tudtam, hogy nevet.

A grafikusként dolgozó influenszer által istennek hívott lény boldog és mosolygós volt, aki bár mindenkire odafigyelt, mégis egytől egyig úgy érezték, hogy kitüntetett figyelemben van részük. A fiatal nő állítja, hogy soha nem érezte magát annyira békésnek és teljesnek, mint abban a három napban – amit a tudata mindössze három órának érzékelt. Ezután isten elválasztotta a többi lénytől, és elmondta neki, hogy még „nem jött el az ideje”, és vissza kell térnie „a szeretet miatt”. Cárdenas úgy érzi, ami vele történt, nem delírium volt, hanem isten akarata, aki kiválasztotta őt, hogy egy kis időt töltsön vele, és megmutassa neki, mi vár rá a halál után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik