Élet-Stílus

Kandász Andrea a biciklibalesetéről: Először a gipszeket kértem, de két nap után rájöttem, ezt nem fogom bírni, inkább műtsenek meg

Azt mondja, egy szabálytalanul közlekedő biciklissel ütközött össze.

Kandász Andrea a minap a közösségi oldalán tudatta követőivel, hogy biciklibalesetet szenvedett, aminek következtében mindkét karja eltört.

A műsorvezető most a Blikknek mesélt arról, pontosan mi történt vele. Mint mondta, ő szabályosan közlekedett a saját sávjában, amikor egy másik biciklis hirtelen, féktávon belül elé került és összeütközött vele.

Kiraktam a két kezemet magam elé, hogy arra essek. Utána rögtön tudtam, hogy itt bizony törés van, főleg, mikor aztán jött az iszonyatos fájdalom is. A biciklis nagyon sajnálta a történteket, neki is megsérült a lába.

A balesetet követően Kandász és férje rögtön taxiba ültek, hogy kórházba siettek. Mint kiderült, a jobb kezén lévő orsócsontja és a bal csuklója is eltört.

A doktor úr már akkor mondta, hogy vagy begipszeli mind a kettőt és 5-6 hét a gyógyulás, vagy megműti és akkor jóval hamarabb felépülök. Először a gipszeket kértem, de két nap után rájöttem, én ezt nem fogom bírni, inkább műtsenek meg.

A beavatkozásra múlt kedden került sor, a műsorvezető azóta otthon lábadozik, a kiszolgáltatottságot viszont nehezen viseli.

A fájdalom már enyhül, napról-napra javulok és a kisujjamat már tudom mozgatni, így lassan tudom a telefonomat nyomkodni és fel tudok emelni egy üres papírpoharat is, de amúgy szívószállal iszom. Ezenkívül semmit nem tudok egyedül tenni, még a mosdóba is segítséget kell kérnem

– osztotta meg a lappal.

Az egészben a kiszolgáltatottság érzése a legnehezebb. Világéletemben türelmetlen ember voltam, aki állandóan pörög és mindent maga akar megcsinálni. Nem tudok segítséget kérni, de most kénytelen vagyok megtanulni. Ez egy kényszerpihenő és tanfolyam arra, hogy miként tudok elengedni dolgokat és áttestálni a feladatokat másokra is.

Noha a jövő héten Görögországba készültek volna, a baleset miatt férjével kénytelenek volt lemondani az utat. Sérülése a munkájában is nehézségeket okoz a műsorvezetőnek, ám mint mondja, férje igyekszik segíteni őt, amiben tudja, és az online partnerei is megértőek vele. A történtek ellenére pedig alig várja, hogy ismét kerékpárra pattanhasson.

Hosszú évtizedek óta bringázom és bár voltak éles helyzetek, mindig sikerült kikerülnöm azokat. Soha nem tört még el semmim és eddig balesetem sem volt. Cserébe viszont olyan élményeket adott a kerékpár, amikről nem vagyok hajlandó lemondani. Férjemmel, Ferivel ez egy közös hobbink, amit a jövőben is űzünk majd

– jelentette ki.

Kapcsolódó
Biciklibalesetet szenvedett Kandász Andrea, mindkét karja eltört
Lánya tudatta a műsorvezető követőivel, mi történt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik