Élet-Stílus

Jeremy Renner megmutatta, milyen hegeket hagyott a testén a tavalyi hókotrós balesete, ami kis híján az életébe került

Gotham / GC Images / Getty Images
Gotham / GC Images / Getty Images
A színészt 2023 januárjában válságos állapotban, mentőhelikopterrel szállították kórházba, miután a héttonnás hókotrója maga alá gyűrte.

Jeremy Renner tavaly év elején került életveszélybe, miután hóeltakarítás közben elveszítette uralmát a héttonnás hókotrója felett: a jármű az unokaöccse felé kezdett csúszni, mire a színész a kézifék behúzása nélkül ugrott ki a vezetőfülkéből, hogy megállítsa a rokona felé tartó gépet, majd amikor megpróbált visszamászni a kormány mögé, a hókotró maga alá gyűrte.

A színészt akkor válságos állapotban, mentőhelikopterrel szállították kórházba. 38 csontja tört el, rengeteg vért veszített, a tüdeje összeomlott és a mája is károsodott. Hosszú ideig tartott a felépülése, a mellkasába és az arccsontjaiba fémlemezek kerültek, egyik lábába pedig titánium rudakat helyeztek.

Renner nemrég tért vissza a munkához, a Paramount+ tévésorozatában, a Kingstown polgármestere harmadik évadában szerepelt, valamint a Tőrbe ejtve harmadik részében is láthatjuk majd. A napokban a Men’s Health nevű magazinnak adott interjút, az anyaghoz pedig több felvétel is készült, melyeken megmutatta edzései eredményét, miután több hónapnyi kórházi kezelés után újra gyúrni kezdett.

A magazin Instagram-oldalán a minap egy új videó is megjelent a színészről, melyen ezúttal félmeztelenül látható: felfedve a hegeit, melyeket a tavalyi balesete hagyott a testén.

Jeremy Renner azt mondja, »arról volt híres, hogy volt egy íja és nyila«. Most pedig »arról híres, hogy férfiként legyőzött valamit«. És vannak hegei, amik bizonyítják ezt

– olvasható a felvétel mellett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Men’s Health (@menshealthmag) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó
Több hónapnyi kórházi kezelés után újra gyúrni kezdett Jeremy Renner, megmutatta az eredményét
Korábban azt mondták neki az orvosok, csoda, hogy életben maradt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik