Élet-Stílus

Gábor Zsazsa özvegye kibékült örökbe fogadott fiával: Megígérte, hogy gondoskodik a Gábor-hagyatékról

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Közös filmes terveik is vannak.

Frédéric von Anhalt az utóbbi években többször is jelezte a nyilvánosság előtt, hogy keresi leendő örökösét, aki vállalja, hogy életben tartja néhai felesége, Gábor Zsazsa szellemi örökségét akkor is, ha vele esetleg történne valami.

A herceg idén februárban bejelentette, hogy béranyát keres, aki 360 millióért örököst szül neki. Leendő gyereke anyjáról úgy nyilatkozott, „fontos, hogy fiatal, 20-25 éves legyen, aki együtt tud felnőni a gyerekkel”.

A Bors most arról ír, hogy megvan a hagyaték örököse, aki nem más, mint von Anhalt korábban örökbe fogadott, német származású fia, akivel sikerült kibékülniük. Kevin Feuchttal korábban megromlott a viszonyuk, noha Gábor Zsazsa 2021-es temetésén még együtt vettek részt, a herceg februárban azt mondta, örökbe fogadott fia „már a múlté, többé nem az örököse, és nem méltó arra, hogy tovább vigye az ő, illetve a néhai színésznő életművét”. Úgy fest, nézeteltérésüket mára rendezni tudták.

Kevinnel most tényleg jó a kapcsolatunk: kétmillió dollárt adtam neki a leendő örökségéből. Ezért cserébe megígérte, hogy gondoskodik a Gábor-hagyatékról. Tervezünk egy dokumentumfilmet Zsazsáról, de emellett készíteni fogunk egy nemzetközi játékfilmet is, amelyben az egyik főszerepet fogja játszani

osztotta meg a portállal Frédéric von Anhalt, aki nemrég közös felvételeket tett közzé a közösségi oldalán Orbán Viktorral, akivel egy budapesti hotelben találkozott. Állítása szerint a miniszterelnök az irodájába is meghívta őt, de „erre csak egy következő alkalommal kerülhet sor”, jelenleg pedig nem tudja, mikor tér vissza Budapestre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik