Élet-Stílus

Egyetlen foga sincs, de azt mondja, megőrülnek érte a férfiak

A közösségi médiában „Fogatlan királynő” néven hódító amerikai nő azt mondja, sokkal több önbizalma lett a férfiakat illetően, mióta nincsenek fogai.

Egyáltalán nem szégyelli, hogy nincsenek fogai, sőt, sokkal magabiztosabbnak érzi magát a fogai elvesztése óta a közösségi médiában To0thlessQueen (Fogatlan királynő) néven futó nő – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

A 33 éves nő azt mondja, miután elveszítette a fogait, sokkal könnyebben ment számára a randizás. Már öt éve monogám párkapcsolatban él, de tudja, hogy a férfiak fantáziáját izgatja a fogatlanság, ami az ágyban is megfűszerezi a dolgokat.

@to0thlessqueen Surprise 🤭 #Denture #Dentures #dentureconfidence #funny #laugh #denturecomedy #smile #toothless #To0thlessQueen #Queen #confidence #confident #beauty #beautiful #foryou #comedytiktok #denturesatayoungage #denturegang #funny #funnyvideos #teethtok #surprise #loveyourself #selflove ♬ Nasty - Tinashe

Az amerikai nő több videója is tízmilliós megtekintés fölött jár. Bár néhány kommentelő undorítónak és szánalmasnak tartja, olyanok is vannak, akik szerint igaza van. Néhány nő arról ír, hogy bár korábban rosszul érezte a fogai elvesztése miatt, valójában jót tett a párkapcsolatának a fogatlanság.

Egy 2020-as népszámlálás adatai szerint az Egyesült Államok több mint 333 millió lakója közül, négy éve közel 41 millióan használtak műfogsort, idén pedig a számuk megközelítheti a 42 és félmilliót.

@to0thlessqueen You’re beautiful no matter what! Be true to yourself 👑🦷 #to0thlessqueen #beauty #toothless #queens #teethtok #denturegang #dentureconfidence #beautywithin #be #true #to #yourself #fyp ♬ All That Glitters - Earl

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik