Élet-Stílus

Van Németországban egy McDonald’s, aminél csónakból is lehet rendelni

A McBoat.

A világon jó pár egyedi McDonald’s van (jó példa erre az éppen felújítás alatt levő a Nyugati pályaudvaron), de csak egy ezek közül olyan, amit vízi úton is meg lehet közelíteni.

Nem igazán új étteremről van szó, 2015-ben nyitott, csak nemrégiben a világutazó Jordan Egbert is ellátogatott a Hamburgban, az Elba folyó egyik csatornájának partján álló létesítményhez, és az Instagram-oldalán számolt be a tapasztalatairól.

A videóban, ami ma már több mint 30 ezer kedvelést szerzett, Egbert is paddleboarddal érkezik meg a McDonald’s-hoz, vagyis McBoathoz, és arról beszél benne, hogy talán ez a legmenőbb az étteremlánc egységei közül. Egy hagymás-barbecue-s burgert, egy csavart krumplit és egy triplacsokis McFlurryt rendelt, majd kiült a stég szélére elfogyasztani.

Az étteremhez nem kell felmenni rendelni, a stégen van egy, a manapság már minden éttermükben megtalálható érintőképernyős rendelésfelvevő kioszk, a rendelést pedig egy munkatárs viszi le a vendégnek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jordan Egbert (@counting.countries) által megosztott bejegyzés

Tapasztalatairól korábban egy brit youtuber is beszámolt. Tom Scottnak nyilatkozott az étterme vezetője is, aki elmondta, tavasszal és nyáron éjjel-nappal nyitva vannak.

A 80-as években egyébként volt már egy úszó Meki, Vancouverben nyitották meg egy uszályon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik