Élet-Stílus

Elkapták a spanyol modellt, aki a szakítás utáni búcsúcsók közben kiharapott egy darabot a volt barátja nyelvéből

shapecharge / Getty Images (illusztráció)
shapecharge / Getty Images (illusztráció)
Az egyéves bujkálás után letartóztatott fiatal nőnek 6 évre kell rácsok mögé vonulnia.

A spanyol hatóságok közel egy évtizeddel az általa elkövetett bűncselekmény után letartóztatták azt a 26 éves, Adaia Lopez nevű modellt, aki pár évvel ezelőtt azzal került be a hírekbe, hogy kiharapott egy darabot a volt barátja nyelvéből az utolsó búcsúcsók leple alatt, amikor a férfi szakítani akart vele.

A Daily Mail azt írja, hogy a péntek este a Barcelona mellett található üdülővárosban, Sant Antoni de Calonge Costa Bravában elfogott Lopezt még tavaly ítélték hatéves börtönbüntetésre, és 23 millió forintnak megfelelő kártérítés kifizetésére – azonban ahelyett, hogy a kijelölt időpontban megjelent volna a börtönben, a közösségi médiában megosztott posztjai alapján Thaiföldre szökött.

A rendőrség azonban nemrég kapott egy fülest arról, hogy Lopez ismét Spanyolországban van, és akcióba is lépett – így a hatóságok elől bujkáló fiatal nő végül nem ússza meg felelősségre vonás nélkül az általa elkövetett brutális párkapcsolati erőszakot, hiszen pénteken letartóztatták.

A bíróságon elhangzottak alapján a támadás idején 18 éves Lopez az interneten ismerkedett meg a nála 22 évvel idősebb, a dokumentumokban egyszerűen csak Aaron néven említett áldozatával, akivel a 2016. június 26-án történt incidens idején már együtt is lakott.

Az egész ügy azután indult, hogy a férfi – akinek a harapás miatt problémái lettek a beszéddel, és az ízérzékelését is elvesztette – a maradandó sérülései miatt feljelentette a volt barátnőjét.

A szakítás után búcsúcsókot kérő, majd a csók közben a volt barátja nyelvét leharapó Adaia Lopez egyébként a tavalyi tárgyalásán azzal védekezett, hogy önvédelemből cselekedett, mivel a férfi meg akarta fojtani. Azonban a bíróság végül őt találta bűnösnek párkapcsolati erőszakban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik