Élet-Stílus

Nem fizette ki randipartnere vacsoráját egy férfi, mert nem látta olyan szépnek a nőt, mint a fotókon

Óriási online vitát generált egy 28 éves férfi, aki azért nem volt hajlandó kifizetni a randipartnere vacsoráját, mert úgy gondolta, hogy a nő a valóságban nem annyira szép, mint a fotóin.

Átverve érezte magát egy fiatal férfi egy randin, ezért úgy döntött, hogy bár ő hívta meg vacsorázni 26 éves partnerét, csak a saját fogyasztását fizeti ki az étteremben. A történetét egy online fórumra is megírta, ahol hatalmas vitát generált – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

A férfi leírja, a 26 éves nővel egy randiappon keresztül ismerkedett meg. Hamarosan el is hívta a nőt vacsorázni, ám az étterembe érve nagyot csalódott. Azt írja, a nő annyira durván szerkesztett fotókat használt, hogy a valóságban szinte meg sem ismerte. Szerinte, míg a nő az összes képén vékonynak és fittnek látszott, a valóságban sokkal testesebb volt.

A férfi becsapottnak érezte magát, de nem akarta nyilvánosan megszégyeníteni a nőt, ezért leült és megvacsorázott vele. Azt elismeri, hogy jót beszélgettek, de fizikailag nem vonzódott a nőhöz, ezért úgy érezte, jogos, ha csak a saját vacsoráját fizeti ki, a nőét viszont nem.

A randi után a férfi dühös hangvételű üzeneteket kapott a nőtől, aki nem csak azt rótta fel neki, hogy soha nem fordult még elő vele, hogy egy férfi ne fizette volna ki a teljes számlát, de azt is, hogy egyetlen bókot sem kapott az este során.

A férfi úgy érzi, ő a tőle elvárható legkorrektebb módon viselkedett, mások azonban nem osztják a véleményét. Volt, aki azt írta, teljesen rendben van, ha az első randin mindkét fél a saját fogyasztását fizeti, de jobb ezt előre megbeszélni, más pedig hozzátette, az ilyen kellemetlenségek miatt érdemes az első randit inkább egy kávé és nem egy vacsora mellett megtartani.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik