Élet-Stílus

Partnerei könyörögtek Papp Gergőnek, hogy használjon horkolásgátló gépet

RTL
RTL
Akkor van gond, ha a szerkezet elromlik...

Papp Gergő a Probléma Hajóssal és Márkóval című YouTube-műsorban mesélt arról, hogy éjszakánként szüksége van egy horkolásgátló szerkezetre.

Úgy horkolok! Egy géppel alszom, imádom, és nagyon sokat segít. Most két napja elromlott, úgyhogy az autóm csomagtartójában szunyáltam

idézi a story.hu a műsorvezetőt, aki saját bevallása szerint furcsán néz ki, amikor használja a gépet.

Amíg még nős voltam, ez nem volt olyan kínos dolog, mert hát több mint tíz éve házasok voltunk, oké. De aztán vége lett a házasságomnak, és voltak új kapcsolataim, ahol ezt nagyon nem… Tehát gondolhatod, hogy nem ezzel villantottam az első éjszaka, hogy »bocsánat, hoztam a tatyikámat is, ne ijedj meg, elég furcsán fogok kinézni«.

„De most már, miután a mai világban, 2024-ben teljesen elfogadott ez az egészségmegőrzés céljából történő odafigyelés, és tulajdonképpen minden bevethető – Michael Jackson oxigénsátorban aludt a legendák szerint, vagy Mick Jagger, aki háromévente kompletten lecseréli a teljes vérállományát –, ez kezd menő lenni. És ezt egyszer csak nemhogy felvállaltam, hanem mondtam, figyelj, igen, longevity (törekvés az élettartam meghosszabbítására, kiváló egészség megőrzése mellett – a szerk.), hosszú élet titka, nekem az alvás fontos” – folytatta.

Sőt, mondjuk, nekem a partnereim előtt nem kellett felvállalni, ők könyörögtek, hogy »Kit érdekel, tedd fel, mert ezt nem lehet hallgatni!«

– mondta el Papp Gergő, aki év elején a Reggeliben is megmutatta oxigénmaszkját:

Kapcsolódó
„Évek óta brutálisan, üvöltve horkolok” – Papp Gergő éjjelente oxigénmaszkkal alszik, hogy ki tudja magát pihenni
A műsorvezetőnek hosszú ideje húzódtak az alvásproblémái, a szerkezettel viszont már ki tudja pihenni magát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik