Élet-Stílus

Osváth Zsolt a fogyásáról: Most már azért magamra írnék a Tinderen

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
Korábban pocakos, negyvenes apukának látta magát.

Hosszú posztot közölt Instagramján Osváth Zsolt, melynek felütése az volt, hogy az ATV egyik műsorában járt a hónapokkal ezelőtti gyermekvédelmi tüntetés eredményéről. Ám követőinek nem csak erről kívánt beszélni (de akit érdekel, itt azért meghallgathatja). Az étteremtulajdonos influenszer azt írja, úgy vette észre a kommentekben, hogy fogyása után megváltozott külseje jobban érdekelte az embereket, mint a mondanivalója.

Osváth azt írja, azért senkinek nem érdemes lefogynia, gyúrnia, szépészeti beavatkozáson átesnie, hogy bókokat várjon másoktól.

Én azért váltottam életmódot, mert untam, hogy belenézek a tükörbe és egy pocakos, negyvenes apuka néz rám vissza. 23 évesen néztem így ki utoljára, köszi, elég volt. Nem akartam úgy meghalni, hogy nem látom magam szépnek. Itt még nem tartunk, de most már azért magamra írnék a Tinderen. Spórold meg magadnak a »régebben jobban tetszettél«, »ez a haj nem áll jól« és társai kommenteket. Tudom, hogy nem a rossz szándék vezérel, de nem látom értelmét. Nem csak nálam, másnál sem.

Hozzáteszi, ő nem fog más frizurát vágatni, mert néhány ember megszólja emiatt.

Nekem így most jó. Örülök ha neked is. Ígérem, sosem foglak bántani azért, ahogy kinézel, cserébe engem meg nem fog érdekelni, ha másnak nem én vagyok a nagy ő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Osváth Zsolt / YT: ZSHOWtime (@osvvath_zsolt) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik