Élet-Stílus

Frohner Fecó az Eb-ről: Játékosokat szidalmazunk, mialatt elvesztjük a fókuszt a valódi értékekről és örömről

Sallak Dóra, Balogh László / 24.hu
Sallak Dóra, Balogh László / 24.hu
A fodrász azt tanácsolja, ne a széthúzás és a közös ellenség tápláljon minket, hanem az együtt előrehaladás eszméje.

Georgia labdarúgó-válogatottja szerda este az Európa-bajnokság meglepetését okozva 2-0-ra legyőzte Portugáliát az F csoport utolsó fordulójában. Ezzel továbbjutottak, sajnos Magyarország kárára.

A történtekkel kapcsolatban mostanra többek mellett Harsányi Levente, Monoki Lehel és Frohner Fecó is kifejtették gondolataikat a közösségi oldalaikon: utóbbi a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében arról írt, tanulságos hetek vannak mögöttünk, és úgy látja, „sok minden kibukott az elmúlt időszakban, de ami a legszembetűnőbb volt, az az előbukkanó mérhetetlen frusztráció, áldozati szerep, ami bennünk lakozik”.

Ahelyett, hogy értékelnénk, hogy volt három mérkőzés, amin tengernyi ember egy dologért és nem egy dolog ellen szoríthatott., gyűlölködve mutogatunk más nemzet válogatottjára, játékosokat szidalmazunk, mialatt elvesztjük a fókuszt a valódi értékek és öröm elől

fogalmazott a fodrász, aki szerint „végre politikától, hovatartozástól és anyagi kasztbesorolástól függetlenül együtt szurkolhattunk és lehettünk büszkék a válogatott teljesítményére úgy, hogy élményt gyűjtöttünk a Szabadság téren, városligeti kivetítők előtt úgy, hogy nem úgy kellett országot választanunk, hogy hol nyaraltunk kellemesebbet”.

Végre a választások utáni széthúzás, utálat mellett leülhettek a családtagok magyar zászlókat a fejükre festve… Értékeljük ezt végre és ne mindenben a közös ellenséget gyártsuk. Ezt a nadrágot nőjjük ki és szurkoljunk továbbra is a vízilabdázóinknak, kardvívóinknak, focistáinknak, és ha lesz, bobcsapatainknak is. Ne a széthúzás és a közös ellenség tápláljon minket, hanem az együtt előrehaladás eszméje

– zárta sorait.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik