Élet-Stílus

Ördög Nóra a gyerekeiről: Ha komfortosan belehelyezkednek a szereplős életmódba, nem fogom őket tiltani tőle

TV2
TV2
Úgy véli, ha az ember a helyén kezeli az ismertséget, abban semmi rossz nincsen.

Ördög Nóra nemrég a Nők Lapjának adott címlapinterjút, melyben a családjáról és a karrierjéről is mesélt. Mint mondta, régebben nem szerette visszanézni a tévés munkáit, mostanra viszont már békében van magával.

Már nagyjából tudom, mire számítsak, így nem esik annyira nehezemre. A Next Top Model Hungaryt például Mici nagyon szereti, így azt mindig együtt kellett néznünk. Már ez sem fura

– osztotta meg a lappal.

Amikor arról kérdezték, szívesen szánná-e a gyerekeinek a „médiamunkás, ismertemberes életet”, a műsorvezető a következőket felelte:

Szerintem nekünk jó életünk van. Méghozzá azért, mert miközben valóban a munkám része, hogy intenzíven látszódunk, van egy nagyon stabil, valódi alap – a családunk. És ha ők a szereplős életmódba komfortosan belehelyezkednek, nem fogom őket tiltani tőle. Szerintem ha az ember a helyén kezeli az ismertséget, abban semmi rossz nincsen.

A saját ismertséggel kapcsolatos hozzáállását illetően úgy fogalmazott: nem dimenzionálja túl a dolgot, tisztában van azzal, hogy az ő munkája is olyan foglalkozás, mint az összes többi.

Még akkor is, hogyha nyilván ezzel sok egyéb is együtt jár. Jók és rosszak is – de azért alapvetően a jó dolgok vannak többségben. És miközben én is próbálom a saját szakmámban a maximumot nyújtani, nem gondolom, hogy csak azért, mert jobban szem előtt van, többet érne, mint egy – a hivatását szenvedéllyel űző – szívsebész vagy egy manikűrös munkája.

A téma kapcsán hozzátette: nem elszállós típus, magával szemben sokkal kritikusabb, mint mások. Bevallása szerint pedig a kommentelőktől hideget és meleget egyaránt kap.

Az interjú során Ördög arról is beszélt, hogy élete utolsó nyugodt periódusa a karantén idején volt, azóta bekapcsolt „egy elképesztő daráló”.

Ez már a negyedik szezonunk a Balatonon, és belesodródtunk ebbe a több lábon állásba: sok emberért felelünk, sok fronton oda kell figyelni. Kezdünk elfáradni benne.

Mint mondta, férjével, Nánási Pállal sosem tudtak igazán üzletember-szemlélettel hozzáállni a balatoni kisboltjukhoz és a bisztrójukhoz: mindig érzelmi alapon döntöttek, ami gazdaságilag lehet, hogy nem volt a legbölcsebb.

Ezen a hozzáálláson alapjaiban nem szeretnénk változtatni, de az idei nyáron a saját balatoni élményeinket sem fogjuk háttérbe szorítani

– magyarázta, hozzátéve: kevés olyan helyzet akad az életében, amikor lelkifurdalás nélkül tudná megélni a pihenőidőszakot.

Ha visszagondolok a gyerekkoromra, nem tudok olyan hétvégét említeni, ahol nem dolgoztunk valamit. Ha mást nem, akkor takarítottunk. Minden szombat portörléssel és porszívózással telt. Nagyon ritkán ültünk csak a kanapén. Olyankor sorozatot néztünk az anyukámmal.

A műsorvezető azt mondja, 42 éves korára eljutott odáig, hogy éjjel háromkor már nem e-mailezik munkaügyben, időnként tudatosan fékez. Az idei nyáron pedig férjével megpróbálják tényleg az öröm részét kivenni abból, amit elindították.

Idén már nem én szeretnék foglalkozni azzal, hogy leolvadt a fagyihűtő vagy megsavanyodott a sör. Utazni is fogunk, lesznek kisebb pihenők. És egy pici forgatás is. Mostanra a gyerekek is egyre önállóbbak, nagyobb az igényük a saját társaságukra, úgyhogy érzem, kezd visszatérni a szabadságunk Palkóval. Tudunk egymásra is koncentrálni.

Nők Lapja

Ajánlott videó

Olvasói sztorik