Élet-Stílus

Gregor Bernadett: Ha most ránézek a gyerekeimre, azt mondom, elég jól sikerültek

Bársony Bence / TV2
Bársony Bence / TV2
Úgy fogalmaz: nem nevelte, inkább csak terelgette a fiait.

Gregor Bernadett nemrég a Bestnek adott interjút, melyben a magánéletéről és a gyerekeiről is mesélt. Mint mondta, úgy véli, anyaként biztosan elkövetett hibákat és volt következetlen, elárulta továbbá, hogyha a fiai lógni akartak az iskolából, a cinkostársuk volt.

Nem tudtam követelni, büntetni. De még azt a szót sem szeretem használni, hogy nevelni. Azt sem tudtam, inkább csak terelgettem őket. Főleg az első gyereknél, Bencénél volt így.

A színésznő 23 évesen lett édesanya, ekkor még saját bevallása szerint éretlen volt, és még csak tanulta „ezt az egész család és anyaság dolgot”.

Egyébként ha most ránézek a gyerekeimre, azt mondom, elég jól sikerültek. Megható, amikor mondjuk egy hosszú nap vagy vidéki fellépés után hulla fáradtan hazaérek, a gyönyörű, kisportolt 18 éves fiam megölel, és azt mondja: »Anya, nekünk olyan jó életünk van, én olyan hálás vagyok neked, hogy te ezt nekünk megadtad és megadod.« Kell ennél több egy anyának?

Az interjú során Gregor arról is beszélt, hogy az 50. születésnapján azt kérte a családjától, hadd menjen el egyedül a bálványosi házába, hogy egymaga lehessen. Miközben a természetben ült, hála áradt szét benne azért, hogy ott lehet és jól van – egyelőre viszont nem érzi úgy, hogy az életét mással is megosztaná.

Ha egyszer azt fogom érezni, hogy szeretném az életem megosztani valakivel, amit most nem érzek, akkor biztosan nyitot szemmel járok majd a világban. Azt kell, hogy mondjam, a társas kapcsolataimban soha nem voltam igazából önmagam. Azt a fajta függetlenséget és szabadságot, amire tudat alatt egész életemben vágytam, és amiben most élek, nem cserélném fel semmire. Most. Hogy holnap mi lesz, arról beszéljünk holnap

– jelentette ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik