Élet-Stílus

Összeházasodott Thomas Brodie-Sangster, az Igazából szerelem sztárja és Elon Musk exfelesége

Ilya S. Savenok / Getty Images for Vanity Fair
Ilya S. Savenok / Getty Images for Vanity Fair
Úgy tudni, egy ló is a „koszorúslányuk” volt.

A Sun számolt be arról, hogy közel egy évvel azután, hogy bejelentették eljegyzésüket összeházasodott Thomas Brodie-Sangster, az Igazából szerelem színésze és Elon Musk volt felesége, Talulah Riley.

Az esküvőre június 22-én, az egyesült királyságbeli Anstey falujában került sor, egy szemtanú pedig arról számolt be a lapnak, hogy egy ló is „koszorúslánya” volt a párnak.

A sörényébe fehér rózsákat tettek. A ló koszorúslány volt, és azt hiszem, a vőlegény meglepetésnek szánta. A menyasszony boldognak tűnt, amikor meglátta

– fogalmazott az illető, aki szerint egy kutya is a násznép tagja volt, feltehetőleg gyűrűhordozói szerepet kapott, ugyanis egy szalaggal ellátott doboz volt a hátán.

A friss házasok 2021-ben, a Pistol című film forgatásán ismerkedtek meg, ahol egy párt alkottak. Kapcsolatukat a következő évben vállalták fel a nyilvánosság előtt.

Rileynak egyébként ez a harmadik házassága: Elon Muskkal először 2010 és 2012 között voltak házasok, majd 2013-ban újra egybekeltek, három évvel később viszont másodjára is elváltak.

Kapcsolódó
Elon Musk exfelesége Twitteren jelentette be, hogy eljegyezte őt az Igazából szerelem cuki kisfiúja
A Talulah Riley–Thomas Brodie-Sangster színészpárról van szó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik