Élet-Stílus

Bata Éva a férjével közös munkáról: Akivel együtt hálok, azzal ne dolgozzak együtt

TV2
TV2
Ki is fejtette, miért gondolkodik így.

Bata Éva volt Palik Lászlóék vendége a Három igazság legújabb epizódjában: a műsorban a színésznő arról is beszélt, hogy édesapja alkoholista volt, ami nagyon erősen meghatározta a családjuk életét. Mint mondta, az ebből adódó konstans feszültséget sokáig hurcolta magával, és nagy munkával járt, hogy kidolgozza magából.

Bennem volt egy nagyon erős szégyenérzet, hogy erről nem szabad beszélni, ez nem olyan csillivilli, nem olyan rózsaszín az egész, akkor inkább ne is beszéljünk róla. Szerintem ez egy butaság

– fogalmazott Bata, hozzátéve: amikor a férjével, Bereczki Zoltánnal összekerültek, akkor kezdett el igazán foglalkozni a dologgal, és meglátni, hogy „mindenféle módszerek vannak, amikkel ez feloldható”.

Az interjú során a színésznő arról is mesélt, hogy bár korábban dolgozott már együtt a párjával, és a közös munka alkalmával nem is volt köztük probléma, nem vágyik arra, hogy ismét így tegyenek.

Nyilván amikor eljön megnézni vagy valami kérdésem, problémám van, akár színházban, próbafolyamat közben vagy bármi ilyen téren, azt mindig megvitatjuk, és hát nagyon szeretem, ahogy neki forog az agya, meg egész más aspektusból tud ránézni helyzetekre, és tök jó megoldásokat ajánl. De hogy ezt aktívan mi hogy tudnánk csinálni egy ilyen nyomással, attól én egy kicsit félek

– magyarázta.

Azzal, akivel együtt hálok, azzal ne dolgozzak együtt. Ez az én tapasztalatom. Biztosan meg lehet ezt teremteni, nekem ez nagyon nehéz. Az a frissesség, meg az a titok, az a rezgés, ami mondjuk már azzal, akivel kelek, fekszem, ismerem, szeretem, tudom a működését, az már nem tud olyan magas rezgés lenni, mint akivel ez nincs meg.

– tette hozzá Bata, aki szerint férje is hasonlóan gondolkodik a témában, de kettejük közül inkább ő volt a határozottabb ebben a döntésben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik