Élet-Stílus

A szakításukról szóló hírek közepette Ben Affleck Jennifer Lopezről beszélt egy interjúban

Emma McIntyre / WireImage / Getty Images
Emma McIntyre / WireImage / Getty Images
Hetek óta pletykálják, hogy a házasságuk zátonyra futott.

A külföldi sajtóban hetek óta lehet arról olvasni, hogy válságba került Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága. Májusban, amikor az énekes-színésznő egy sajtónapon vett részt, egy riporter meg is kérdezte tőle, valóban válnak-e a férjével, ő viszont csak annyit felelt, hogy „tudsz ennél jobbat is”.

Ben Affleck most a Hart to Heart című műsorban adott interjút Kevin Hartnak, melyben arról is beszélt, hogyan sikerült alkalmazkodnia a felesége hírnevéhez – szúrta ki a Page Six.

Elmentünk valahova – nem emlékszem, mert ő annyira híres, és ezt ő hozta létre –, az emberek szeretik őt, és ő tényleg valami fontosat képvisel a számukra. Nekem az emberek azt mondják, »hé, tetszik a filmed, aztán meg«, »ÁÁÁ! JLO!« Ez elképesztő

– magyarázta a talkshow-ban Affleck, majd egy másik hasonló esetet is felidézett, amikor a gyerekeivel, illetve Jennifer Lopezzel és az ikreivel igyekeztek valahova, és másfél háztömböt sétálniuk kellett.

Kiszálltunk a kocsiból, át a Times Square-en, és egy kibaszott őrület volt. Mondom, ó, Istenem! Volt ott egy hölgy, füvet szívott, teljesen lila, szűk nadrágkosztümöt viselt, és elkezdett hátrafelé futva videózni, hogy »JLO!«

A beszélgetés során a színész arra is kitért, hogy azért néz ki időnként frusztrálnak a lesifotókon, mert kissé félénk.

Nem szeretem a nagy figyelmet. Ezért van az, hogy az emberek meglátnak és azt kérdik, miért dühös folyton ez a csávó? Mert valaki az arcomba dugta a fényképezőgépét én pedig azt mondom, oké, itt tartunk.

Hogy az énekesnővel kötött házasságukkal kapcsolatos pletykákból mi igaz és mi nem, arról nem esett szó az interjúban.

Kapcsolódó
Egy riporter rákérdezett Jennifer Lopeznél, valóban válnak-e Ben Affleckkel
Egy ideje már pletykálják, hogy válságba került a házasságuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik