Élet-Stílus

„Ilyenben még sosem volt részem” – otthagyta madari koncertjét Szandi, mert alig volt néző, amikor megérkezett a helyszínre

TV2
TV2
A szerződésében kitétel volt a minimum 50 fős közönség.

Nemrég a Blikk adta hírül, hogy Szandi múlt szombaton egy szlovákiai magyarlakta településen, Madaron adott volna koncertet egy jótékonysági eseményen, ám mikor férjével a helyszínre érkeztek, látták, hogy alig van ott valaki, így az énekesnő nem lépett színpadra.

Egy szemtanú arról számolt be a lapnak, hogy Szandi az autóból sem szállt ki, csak elvette a pénz a leengedett ablakon keresztül, amit a rendezvény egyik szervezője is megerősített.

Sajnos, minden így történt. Szandi megérkezett, majd – arra hivatkozva, hogy kevesen vannak – még a kocsiból sem volt hajlandó kiszállni. Átvette a gázsit, 1500 eurót (közel 600 ezer forint – A szerk.), majd távozott. Azt mondta, a szerződésében benne van, hogy ötven fő alatt nem ad koncertet, de mi igazolni tudjuk, hogy hatvan jegyet adtunk el a helyszínen, és még további 40-50 fő volt önkéntesként jelen, akik szintén szerették volna őt látni. Igaz, hogy elszórva volt a közönség, de ha a művésznő a színpadra lépett volna, biztos mindenki odamegy nézni őt, hiszen van, aki csak miatta jött el. Beismerem, kezdők vagyunk, nem csináltunk még ilyen rendezvényt, így voltak hibák, de a technikai feltételeket biztosítottuk

– fogalmazott a szervező, aki szerint Szandi hajthatatlan volt, és bár kérlelték, hogyha egyórás koncertet nem is ad, legalább 3-4 dalt énekeljen, egyáltalán nem akart színpadra állni.

A lap az énekesnőt és férjét, Bodgán Csabát is megkereste a történtekkel kapcsolatban: utóbbi nyilatkozatában azt mondta, este fél 10-kor érkeztek meg a helyszínre, ahol összesen nyolc embert láttak a színpad előtt, illetve még néhányat a focipálya másik végében lévő büfében – erről egy fotót is küldtek a lapnak.

Rendszeresen járunk a Felvidékre koncertezni, mindig jól sikerült, és most is azért utaztunk több száz kilométert, hogy Szandi énekeljen. Közvetítőn keresztül mentünk, a helyi szervezőkkel semmilyen kapcsoltban nem álltunk. Arról sem tudtunk, hogy egy család megsegítéséről szól a rendezvény, a helyszínen szembesültünk ezzel, ahogyan a szervezetlenséggel és azzal is, hogy alig volt ott valaki. Szerintem az is nagy hiba volt, hogy a plakáton nem tüntették fel, ki mikor lép színpadra

– magyarázta Bogdán, megerősítve, hogy a szerződésükben valóban kitétel a minimum 50 fős közönség.

Ha ez meglett volna, minden gond nélkül leadjuk a koncertet. De azt gondolom, ilyen megalázó helyzetbe nem lehet hozni egy előadót, pláne úgy, hogy a tévé is kint volt. Mi próbáltunk együttműködni, fél órán át várakoztunk, hátha jönnek még emberek, illetve törtük a fejünket további megoldásokon, de a szervezők részéről semmilyen ötlet nem volt, így csalódottan és szomorúan távoztunk Másnap beszéltünk telefonon a hangosítóval, aki elmondta, hogy miután eljöttünk, kinyitották a kaput és ingyen beengedték az embereket, így lett 50-60 néző az egy órával később kezdődő Happy Gang-koncerten. Ha ezt előbb megteszik, Szandi is színpadra lépett volna.

A Blikk megkeresésére Szandi elmondta, hogy valóban nem szállt ki a kocsiból, állítása szerint ugyanis nem nagyon volt hova.

Egy nagy focipályán volt egy színpad kivilágítva és ennyi. A szervező hölgy nagyon együttműködő volt, mondta, hogy tökéletesen megérti, hogy így nem állok színpadra, majd sűrűn elnézést kért, a könnyeivel küszködve. Meg is sajnáltam őt, még a kezét is megszorítottam. Könyörgésről azonban szó sem volt.

Bogdánék elismerték, hogy átvették a fellépésért járó összeget, hangsúlyozva, hogy ők megtették a kötelességüket, és nem miattuk, hanem az előre leírt feltételek hiánya miatt maradt el a fellépés. Hozzátették viszont, hogy az összeg kevesebb volt, mint a szervező által említett 1500 euró, amit hajlandóak is visszautalni.

Szeretnénk felajánlani, hogy ha a szervezők küldenek egy számlaszámot, visszautaljuk a pénzt, ezzel is támogatva a családot, hiszen mindig is szívügyem volt a rászorulók megsegítése. Sajnáljuk, hogy így alakult, hiszen a 35 éves pályafutásom során ilyenben még sosem volt részem

– tette hozzá Szandi.

Így folyatódott a történet, tudta meg lapunk:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik