Élet-Stílus

Gáspár Evelin: Sokáig én voltam apuci kislánya, ültem a magas lovon, nos, ebből az attitűdből semmi sem maradt

TV2
TV2
Azt mondja, a sport alázatra tanította.

Gáspár Győző és Gáspár Bea idősebbik lánya közel 40 kilótól szabadult meg az elmúlt években. Gáspár Evelin most a Storynak adott interjújában mesélt arról, hogyan éli meg, hogy az interneten máig megjegyzéseket tesznek a testére.

Gyerekkorom óta képernyőn vagyok. Tudom, sokan nem kedvelnek. Vannak, akik egyenesen utálnak. Rengeteg sértő dolgot is mondtak már rám az évek alatt. Ezekre régóta nem reagálok, szinte el sem érik az ingerküszöböm. De amikor a testem miatt bántanak, amivel rengeteg munkám volt, az megérint

– osztotta meg a lappal Gáspár, aki nemrég Cipruson nyaralt a családjával, ahol nagy örömmel töltötte el, hogy olyan bikinit vehetett fel, amilyet csak akart.

Erre jönnek a kommentek, hogy undorító vagyok… Csak mert nem tökéletes a bőröm. Kérdem én, normális dolog az, hogy emiatt plasztikáztatni küldenének?!

Mint mondja, három éve jár egy testkezelésre, ami ugyan fájdalmas, de látható javulást hozott a bőrének, így szeretne kitartani a módszer mellett.

Van előtte és utána fotóm, bődületes a különbség. De nem fogom magam alsóneműben mutogatni. Ha már ezekért a bikinis képekért is szétszedtek, hogy mennyire ronda a bőröm, mit mondanának arra… Szerencsére sokan vannak, akik szerint nincs mit takargatnom. Büszke lehetek magamra és arra, hogy nem rohantam egyből plasztikáztatni. Illetve arra, hogy természetes maradtam.

A téma kapcsán hozzátette, hogy életmódváltása óta az edzésre és az étkezésére is komolyan odafigyel, ami az élethez való hozzáállásán is sokat változtatott.

Teljesen más ember vagyok, mióta életmódot váltottam. Ha csak azt nézem, hogy sokáig én voltam apuci kislánya, ültem a magas lovon, nos ebből az attitűdből semmi sem maradt. Megszenvedtem a testemért, ami lelkileg is hatott rám. A sport alázatra tanított. Emellett a korral sokat értem. A hétvégén harminc lettem, de én ezt élvezem. Komolyan mondom, ilyen jól még sosem éreztem magam a bőrömben, mint mostanában

– árulta el.

Story

Gáspár Evelinről legutóbb áprilisban írtunk, amikor kiderült, hogy egy fideszes EP-képviselő asszisztense lett.

Kapcsolódó
Fideszes EP-képviselő asszisztense lett Gáspár Evelin
A politikus közvetlen parlamenti asszisztensén keresztül azt üzente: személyes meghallgatás alapján választotta ki a munkára Gáspár Győző lányát az elmúlt években szerzett tapasztalatai és nyelvi kvalitásai okán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik