Élet-Stílus

„Remélem, nem veszítettem el” – Tóth Gabi és édesanyja kapcsolata mélypontra került

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu
Az énekesnő furcsa választ adott arra is, családja elfogadta-e Papp Máté Bencét.

Lékai-Kiss Ramóna új podcastműsorának megjelent az első adása, a Titkok Ramónával első adásában Tóth Gabi volt a vendég. Rögtön az elején szóba került az énekesnő jelenlegi párja, Papp Máté Bence, akivel azután jött össze, hogy szakított Krausz Gáborral.

– A családod befogadta Mátét?

– A tesóm nagyon szereti őt…

– Értem.

– Meg a kislányom is.

Majd a műsorvezetőt az érdekelte, Krausz lehetett-e hűtlen Tóth Gabihoz. Az énekesnő úgy felelt, „nem hiszi”, majd kitért arra, jelenleg milyen a kapcsolatuk, hiszen együtt nevelik lányukat: „Törekszem arra, hogy béke legyen, amúgy jól menedzseljük a Hannit, alakul, persze. Neki ez fájdalmas dolog volt, mert amikor elmondtam neki, hogy szeretném, hogy vége lenne, az volt bennem, hogy nem akarok neki fájdalmat okozni.”

Azt is mesélte, pánikrohamok gyötörték:

Pánikrohamom azóta nem volt, amióta Mátéval együtt vagyok, teljesen eltűnt. A tavaly januárom olyan volt, hogy volt olyan, hogy egy héten háromszor vitt el a mentő, olyan rosszul voltam. Be is kerültem a kórházba. Előtte év októberében egy hétig kórházban feküdtem, nem tudták miért. De azért, mert már olyan szinten nem voltam jól abban, amiben voltam, és annyira magamra akartam erőltetni ezt az egészet, hogy konkrétan idegösszeroppanást kaptam. Ezt nem értik az emberek, amit nem látnak. Lehet ítélkezni, de nem látnak bele abba, hogy miben élünk, miben vagyunk.

Tóth Gabi kitért arra, hogy családjában is volt olyan, aki eltávolodott tőle a Krausz-féle válás után:

Remélem, nem veszítettem el, de megpróbálom elfogadni, hogy ő ezt még nem dolgozta fel. Az édesanyámról van szó. Hagyok időt, és majd alakul. (…) Teljesen padlóra küldte. Az édesanyámmal olyan viszonyom volt, amire minden gyerek vágyik. Bízom benne, hogy visszatalálunk egymáshoz. Neki nehéz, mert ők is voltak külön édesapámmal

– mesélte könnyek között.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik