Élet-Stílus

Ittas vezetés miatt letartóztatták Justin Timberlake-et

Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Vádat emeltek ellene.

Nemrég a Page Six adta hírül, hogy a rendőrség megerősítette: Justin Timberlake-et hétfő este letartóztatták a New York-i Sag Harborban „ittas vezetéssel kapcsolatos vádak miatt”.

A Sag Harbor-i igazságügyi bíróság egyik tisztviselője a Newsday nevű portálnak azt mondta, az énekesnek kedden kell megjelennie a bíróságon, hogy vád alá helyezzék.

A hírről időközben a TMZ is beszámolt: ismereteik szerint cikkük megjelenésekor az énekes még mindig őrizetben van, mivel viszont az óvadék letétele rutinszerű, hamarosan szabadulhat. Forrásaikra hivatkozva azt írják, Timberlake hétfő este egy Sag Harbor-i szállodába ment vacsorázni a barátaival, majd hajnali fél 1 körül beszállt az autójába, hogy visszatérjen a szállására – ám szinte azonnal megállították, amint volán mögé ült.

Bár egy Timberlake-hez közeli forrás azt mondta a portálnak, hogy valamilyen közlekedési szabálysértésről van szó, a rendőrség azt közölte, hogy közlekedési szabálysértés miatt nem vesznek őrizetbe embereket. A TMZ megerősítette, hogy az énekest ittas vezetés miatt tartóztatták le.

Justin Timberlake egyébként jelenleg turnézik, koncertmentrendje szerint pénteken és szombaton lép fel legközelebb Chicagóban.

Frissítünk!

Forrásaik beszámolóira hivatkozva a TMZ arról ír, hogy miután az énekes autóba ült, lassítás nélkül elhajtott egy stoptábla mellett, erre figyeltek fel a rendőrök. Miután megállították, üvegesnek látták a tekintetét és alkoholszagot éreztek a leheletén, így józansági tesztet végeztettek vele, azaz arra kérték, álljon egy lábra és forduljon meg, ezen viszont megbukott. Meg is akarták szondáztatni, ám az énekes ezt visszautasította.

Miközben az intézkedés zajlott, állítólag Timberlake több barátja is megjelent a helyszínen, és megpróbálták meggyőzni a rendőröket arról, hogy hagyják békén az énekest, ám kérésüknek nem tettek eleget. Az énekest megbilincselték és letartóztatták, úgy tudni, a történteket testkamerán is rögzítették.

Azóta óvadék nélkül szabadon engedték, egy rendbeli ittas vezetésért emeltek ellene vádat, beidézték továbbá a stoptáblás incidens és a sávtartás elmulasztása miatt. A következő bírósági időpont július 26-án lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik