Élet-Stílus

Bevásárlólista helyett harci listát talált egy bolt parkolójában a férfi

Az összecsapásokat pontos időpontokkal tüntették fel a listán.

Gyakori jelenség, hogy egy bevásárlókosárban másnak a listáját találjuk meg arról, hány doboz tejet és milyen zöldséget szeretett volna megvenni, és jobb esetben a hátramaradt cetlit egy egyszerű mozdulattal a szemetesbe dobjuk, rosszabb esetben a földre hajítjuk vagy tudomást sem veszünk róla. A Dull’s Men Funny nevű Facebook-oldalon megosztottak egy fényképet, miután egy szerencsés megtaláló azt is elolvasta, amit egy bolt parkolójának földjére hullott cetlire írtak, és élelmiszerek helyett olyan személyek neveit látta, akikre – ha hihetünk az írott szónak – egy pofon vár.

A lista tetején az „Emberek, akiket pofán akarok vágni” felirat szerepel, alatta pedig a következő nevek: Sofia, Sam, Donna, Emma, Hunt, Joe – ahogy a Daily Mail is írja. Azt is megtudhatjuk, hogy Emmára 12 óra tájt sújthatott le a végzete, ami maximum három órát vehetett igénybe, mert háromkor már Hunt jött, négy órától pedig Joe lehetett a soros.

Miután a papírfecni tetején lévő feliratot előre kinyomtatták, nem pedig egykori gazdája írta oda tollal, így feltételezhető, hogy a cédulán csak találkozók, nem pedig verekedések időpontjai olvashatók, azonban ennyi információ birtokában semminek sem zárhatjuk ki a lehetőségét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik