Élet-Stílus

Katalin hercegné megjelent a nyilvánosság előtt

Rasid Necati Aslim / ANADOLU / Anadolu / AFP
Rasid Necati Aslim / ANADOLU / Anadolu / AFP

A BBC beszámolója szerint Katalin hercegné megjelent a nyilvánosság előtt először azóta, hogy márciusban hivatalosan bejelentették rákbetegségét: egy autóban szúrták ki az ünnepélyes díszszemle, a Trooping the Colour előtt. Nem sokkal fél 12 előtt hajtott be autóval a Buckingham-palota udvarába, a lap szerint a későbbiekben megjelenik majd a palota erkélyén is.

HENRY NICHOLLS / AFP Katalin hercegné 2024. június 15-én.

Pénteken hosszú idő után először szólalt meg hivatalos csatornán keresztül, a TMZ péntek este belengette, hogy a hercegné jól halad a kemoterápiával, és akár már hétvégén visszatérhet a normális kerékvágásba. Katalin hercegné a Vilmossal közös Instagramjukon nem sokkal 19:00 után a következő posztot közölte: „Jól haladok, de mint mindenki, aki kemoterápián megy keresztül, tudja, vannak jó és rossz napok. A rossz napokon az ember gyengének és fáradtnak érzi magát, és kénytelen engedni a testének, hogy pihenjen. De a jó napokon, amikor erősebbnek érzed magad, a lehető legtöbbet akarod kihozni abból, hogy jól érzed magad”.

HENRY NICHOLLS / AFP Katalin hercegné 2024. június 15-én.

Azt írta, „A kezelésem még tart, és még néhány hónapig fog tartani. Azokon a napokon, amikor elég jól érzem magam, örülök, hogy részt vehetek az iskolai életben, személyes időt tölthetek azokkal a dolgokkal, amelyek energiát és pozitivitást adnak nekem, valamint elkezdtem egy kis munkát végezni otthonról”.

JUSTIN TALLIS / AFP Katalin hercegné 2024. június 15-én.

Úgy fogalmazott, várja, hogy a hétvégén részt vegyen a Károly király tiszteletére tartott Trooping the Colour felvonuláson.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik