Élet-Stílus

Katalin hercegné: A kezelésem még tart, tanulok türelmesnek lenni, különösen a bizonytalansággal szemben

Samir Hussein / WireImage
Samir Hussein / WireImage

Hosszú idő után először szólalt meg hivatalos csatornán keresztül Katalin hercegné, mióta hónapokkal ezelőtt rákot diagnosztizáltak nála. A TMZ péntek este belengette, hogy a hercegné jól halad a kemoterápiával, és akár már hétvégén visszatérhet a normális kerékvágásba.

Katalin hercegné a Vilmossal közös Instagramjukon nem sokkal 19:00 után a következő posztot közölte:

Jól haladok, de mint mindenki, aki kemoterápián megy keresztül, tudja, vannak jó és rossz napok. A rossz napokon az ember gyengének és fáradtnak érzi magát, és kénytelen engedni a testének, hogy pihenjen. De a jó napokon, amikor erősebbnek érzed magad, a lehető legtöbbet akarod kihozni abból, hogy jól érzed magad.

Katalin azt írja, „A kezelésem még tart, és még néhány hónapig fog tartani. Azokon a napokon, amikor elég jól érzem magam, örülök, hogy részt vehetek az iskolai életben, személyes időt tölthetek azokkal a dolgokkal, amelyek energiát és pozitivitást adnak nekem, valamint elkezdtem egy kis munkát végezni otthonról.”

Úgy fogalmaz, várja, hogy a hétvégén részt vegyen a Károly király tiszteletére tartott Trooping the Colour felvonuláson.

Remélem, hogy a nyár folyamán csatlakozhatok néhány nyilvános rendezvényhez, de közben tudom, hogy még nem vagyok túl a nehezén. Tanulok türelmesnek lenni, különösen a bizonytalansággal szemben. Minden napot úgy veszek, ahogy jön: hallgatok a testemre, és hagyom magamnak, hogy kihasználjam a szükséges időt a gyógyulásra.

A hercegné a poszt végén köszönetét fejezte ki követőinek, hogy támogatják őt a harcában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik