Élet-Stílus

„Konkrétan hallottam édesapám hangját” – Rubint Réka hiszi, hogy elhunyt apja üzeneteket küld neki

Berecz Valter / 24.hu
Berecz Valter / 24.hu
Általában akkor jön a túlvilági segítség, amikor válaszúthoz érkezik.

Rubint Réka 2019-ben veszítette el édesapját, aki a fitneszedző elmondása szerint azóta többször küldött neki jeleket. A férfi életében szeretett vadászni, Rubint korábban erdőben talált szarvasagancsot vélt üzenetnek a túlvilágról, a napokban pedig egy rókát látott.

„Amikor kislány voltam, apukámmal körülbelül heti két-három alkalommal mentünk a határba rókát nézni. Apukám már nincs velem, de mindig jelez” – írta akkor Instagramjára az edző, aki a Ripostnak elmondta, sokszor merít erőt apja üzeneteiből.

Nekem ő mindig valamilyen vad formájában jelez, hiszen vadász volt. Korábban szarvasokon keresztül igyekezett segíteni és utat mutatni, néhány nappal ezelőtt pedig megpillantottam ezt a kis rókát. Édesapám mindig a legjobbkor üzen nekem. Amikor válaszúthoz érkezek, amikor döntéshelyzetbe kerülök, akkor így segít és megerősít abban, hogy jó úton járok, jó döntést fogok hozni. A hiánya még mindig borzasztóan fáj, ez a belső erő viszont felbecsülhetetlen a mindennapokban

– fogalmazott Runint Réka, aki jelenleg egy nógrádi településen, Garábon van, ahol a világ legnagyobb tibeti hangtála is található.

Elvégeztem egy hangtál tanfolyamot, és ezen a helyen olyan energiák vannak, hogy konkrétan hallottam édesapám hangját. Akkor is üzent nekem valamit

– tette hozzá.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik