Élet-Stílus

TMZ: jól halad Katalin hercegné kemoterápiája, nem kizárt, hogy hamarosan a nyilvánosság elé lép

Jack Hill - WPA Pool / Getty Images
Jack Hill - WPA Pool / Getty Images
Legutóbb azt kommunikálta a palota, hogy a hercegné a felépülésére koncentrál az év hátralévő részében.

Márciusban a 24.hu-n is hírt adtunk arról, hogy Katalin hercegné rákkal küzd – Vilmos herceg felesége akkor egy videóüzenetben hozta nyilvánosságra betegségét, illetve azt, hogy megkezdődött a kemoterápiás kezelése.

A walesi hercegné akkor már hónapok óta nem vett részt nyilvános eseményeken, ám ez most változhat, számolt be erről a mindig jól értesült amerikai TMZ, saját, palotai forrásaira hivatkozva.

Azt írják,

„Katalin kezelései – amelyek magukban foglalták a kemoterápiát is – jól haladtak az elmúlt 3 hónapban. Olyan jól, hogy ő és a palota azt tervezik, hogy újra felbukkan a nyilvánosság előtt, meglehet, már ezen a hétvégén.”

Mint az tudvalevő, a hétvégén tartják Londonban a Trooping the Colour ceremóniát Károly király tiszteletére. Korábban arról szóltak a hivatalos hírek, hogy a rákbetegséggel küzdő Katalin nem fog részt venni a hagyományos ezredesi szemlén.

II. Erzsébet 2011-ben nevezte ki Vilmos herceget az Ír Gárda tiszteletbeli ezredesének, viszont azután, hogy walesi herceg lett, Károly a Walesi Gárda ezredeseként nevezte meg. Vilmos korábbi címét most a felesége, Katalin hercegné kapta meg 2022-ben.

Nem sokkal a TMZ híre után Katalin megszólalt:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik