Élet-Stílus

Miló Viki: Édesanyámmal nem túl jó a kapcsolatom, ő azt gondolja, hogy a kutyák miatt nincsen párom

Schumy Csaba
Schumy Csaba
Nagymamája azt mondta neki, szerinte inkább egy gyereket kellett volna örökbe fogadnia a nyolc kutyája helyett.

Miló Viki ma a Fókusz egyik riportjában beszélt arról, hogy vágyna egy társra, akivel összeköltözhet, eddig ugyanis még sosem lakott együtt mással, 23 éve egyedül él.

Sajnos mindig éreztem azt, hogy úgymond a Miló Viki nem biztos, hogy kell az embereknek. Mert szeretik nézni a tévében, szeretik olvasni róla a cikkeket az újságban, de talán megijednek tőle

– fogalmazott a műsorban az ökölvívó-világbajnok, akinek jelenleg 8 kutyája van.

Mivel az ebeknek külön szobája van, ha vendégül lát valakit, nem zavarnak, ám fontosnak tartja, hogy a jövendőbeli párja elfogadja a kutyáit, ha hozzáköltözik.

Mint mondja, szerinte sokan hiszik úgy, hogy a kutyái miatt nincs párja, ő viszont senkivel sem cserélné el a jelenlegi életét.

Bevallom őszintén, hogy édesanyámmal nem túl jó a kapcsolatom, mert ő nagyon kutyaellenes. Ő azt gondolja, hogy a kutyák miatt nincsen párom, és hogy nem vagyok normális. Sőt megkaptam nagymamámtól azt is például, hogy miért nem fogadtam inkább örökbe egy gyereket a kutyák helyett. Nyilván tudom, hogy ők nagyon-nagyon féltenek engem, hogy ők elmennek esetleg majd, és én egyedül maradok. No de hát eddig is egyedül voltam, és megálltam a helyemet a világban.

Miló a téma kapcsán hangsúlyozta, nincs szüksége arra, hogy bárki eltartsa, arra viszont vágyik, hogy szárnyalhasson egy férfi mellett, akinél érzelmi biztonságra lelhet.

Nem nagy dolgokra kell gondolni. Ha hazajövök és rossz kedvem van, nem is kell hozzám szólnia csak hadd bújjak oda hozzá és öleljem meg

– magyarázta, hozzátéve: egy párkapcsolatban nagyon alázatos és kedves tud lenni, nemrégiben pedig főzni is elkezdett tanulni, hátha ez a dolog „akadálya”.

Kapcsolódó
„Szégyellem, hogy itt vagyok 40 év fölött, és még mindig nem tudok” – Miló Viki 45 évesen kezdett el főzni tanulni
Egy séf kliense segít neki, aki elmondása szerint keményebb a konyhában, mint ő az edzőteremben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik