Élet-Stílus

David Beckham azt mondja, idén sem áll össze újra a Spice Girls

Megan Briggs / Getty Images
Megan Briggs / Getty Images
De ő is nagyon szeretné őket újra együtt látni a színpadon, így dolgozik az ügyön.

Idén lesz 30. éve, hogy annak idején megalakult a Spice Girls Geri Halliwell-lel, Mel B-vel, Melanie C-vel, Emma Buntonnel és Victoria Beckhammel (akkor még Adamsszel). A közelgő évforduló kapcsán többször is szóba került az elmúlt időszakban, hogy a banda ismét összeállhat – tavaly nyáron lapunk is beszámolt arról, hogy úgy hírlett, az énekesnők „ideiglenesen megállapodtak” a 2024-es turnéjuk dátumairól, melynek ezúttal Victoria Beckham is részese lehet. Utóbbi férje, David Beckham viszont nemrég a Varietynek adott interjújában beszélt arról, hogy a turné nem fog megvalósulni.

A lánybanda egykori tagjai legutóbb áprilisban, Victoria Beckham 50. születésnapi buliján gyűltek össze, ahol a Stop című dalukat is elénekelték. Akkori újraegyesülésükkel kapcsolatban a visszavonult focista úgy fogalmazott: szerinte mindenki közül ő volt a legizgatottabb.

Maga a tény, hogy az összes lány egy szobában volt. Több mint 15 éve nem álltak együtt színpadon. Szóval az, hogy mindannyian ott vannak, együtt a színpadon, a legkisebb fiunk pedig gitározik?

– idézte fel felesége születésnapi ünnepségét Beckham, aki a korábban említett turné lehetőségéről úgy nyilatkozott:

Sajnos ez nem fog megtörténni. Victoria nagyon örült, hogy láthatta a lányokat, és ez az életének egy hatalmas része volt, a lányok. De nyilvánvalóan mindannyiójuknak megvan a maga dolga. Bizonyos dolgokat együtt fognak csinálni bizonyos időkben. De Victoria teljes erőbedobással dolgozik a szépség- és divatüzletein. Ha valaki elfoglaltabb nálam, az ő

– magyarázta a portálnak, ám a téma kapcsán hozzátette, hogy semmit sem szeretne annyira, mint újra együtt látni a lányokat a színpadon, úgyhogy dolgozik az ügyön.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik