Élet-Stílus

Vastag Csaba: Amikor elkezdtem megírni, milyen legyen az új Megasztár, Rúzsa Magdi volt az első, akit felírtam

Bielik István / RTL
Bielik István / RTL
Az egykori X-Faktor-győztes tanácsadóként dolgozik a 12 év után visszatérő Megasztáron.

Miután a héten bejelentették az új Megasztár zsűritagjait (Rúzsa Magdi, Marics Peti, Marsalkó Dávid, Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabi), Vastag Csaba, a műsor fejlesztésén dolgozó tanácsadó Instagramon azt írta: sokszor volt már elégedett és eredményes életében, de „a büszkeségnek ezt a formáját eddig nem ismertem”.

Az annak idején X-Faktor révén ismertté vált Vastag a szerdai Mokkában beszélt arról, miben lesz más a Megasztár idei, hetedik évada, mint az előzők.

Én tudom, hogy miben lesz más, csak nem mondhatom meg. Az a helyzet, hogy nyilván pár dolgot el lehet mondani, de azt szeretnénk, ha meglepetések is érnék a kedves nézőket. Merőben más lesz egyébként, mint eddig, hiszen nyilván hallgattunk az idők szavára

– mondta el az énekes, majd a zsűri összetételére is reflektált:

Amikor elkezdtem megírni annak idején, még jó pár hónappal ezelőtt, hogy milyen legyen az új Megasztár, akkor az első lap első sora azzal kezdődött, hogy »Rúzsa Magdi«. Ő volt az első, akit felírtam.

Vastag Csaba a műsoridő végessége miatt azt nem fejtette ki, neki pontosan mi a feladata a produkcióban, de annyit elárult, hogy „a műsor újraálmodásában, újjászületésében szereplő”.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik