Élet-Stílus

Pataky Attila a magyar válogatottnak: Igyekezzenek úgy játszani, ahogy mi zenélünk!

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu
Az Edda énekese szerint a magyarok „egyetlen hamis hangot sem engedhetnek meg maguknak” a foci-Eb-n.

Pénteken rajtol az Európa-bajnokság, a magyar labdarúgó-válogatott már a helyszínen készül első, szombaton esedékes meccsére a svájciak ellen Kölnben. A foci-Eb-re sokan kíváncsiak, köztük Pataky Attila, az Edda frontembere is, aki az nlc-nek értékelte a hazai csapat közelmúltbeli teljesítményét és a lapon keresztül üzent is nekik.

Rendkívüli módon tud hullámzani a magyar csapat. Ez az, amit nem értek. Eddig veretlen volt, de nemrégiben kapott egy 2-1-es furcsaságot az írektől, amit nem értettem. Nincsenek még formában, valami ilyesmi látszódott rajtuk. A pályán félig-meddig meg kell halni, és én ezt nem láttam rajtuk. Nemhogy nagyon, de egy kicsit sem haltak meg a pályán. De majd alakul…

– mondta el véleményét az énekes, majd az alábbi üzenetet intézte a válogatotthoz:

Igyekezzenek úgy játszani, ahogy mi zenélünk! Ezt azért mondom, mert mi Gömöry Zsolttal és a zenekarommal mindig a maximális teljesítményt nyújtjuk, a szenvedély bennünk van. Ha mi ilyen hamisan zenélnénk néhanapján, akkor minket téglával dobálna le a közönség a színpadról. Az üzenetem tehát ez: fiúk, egyetlen hamis hangot sem engedhettek meg magatoknak a pályán – minden rúgásnak tökéletesnek kell lennie!

Pataky óriási focirajongónak vallja magát, de elmondása szerint nem lesz könnyű követnie a mérkőzéseket, ugyanis rengeteg fellépése van a bajnokság időszakában. Szabad estéin viszont szívesen összeül majd otthonában a barátaival és családtagjaival, hogy közösen szurkoljanak a magyar labdarúgó-válogatottnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik