Élet-Stílus

Lola elmondta, miért hagyta ott a köztévét

Nánási Pál / TV2
Nánási Pál / TV2
Az elmúlt évben kirúgták és felmondott.

Lola Palikék világa YouTube-csatorna Ilyen az élet című műsorának vendége volt, ahol főleg az elmúlt évéről mesélt, ami alatt kirúgták, felmondott és új párja is lett, akivel ma már együtt élnek. Az énekesnő elmondta, hat éve kezdett a Petőfi TV-nél műsorvezetőként, ott tanulta meg a szakma alapjait. Sok és sokféle feladatot kapott, egy idő után a Szerencse Szombatot is vezette a Duna TV-n, míg végül úgy érezte, háttérbe szorul a köztévénél.

Ha őszinte akarok lenni, a Petőfi TV-től engem kirúgtak, ezt nem lehet szebben mondani, a Duna TV-nél viszont én mondtam fel

– árulta el az énekesnő, majd mikor a miértekről kérdezték, elmondta, hogy még mindig a kedvenc műsorvezetői munkája a lottósorsolás, de eltelt négy év, és nem látta, hogy innen hová tudna még tovább fejlődni, mert a csatorna is jelezte neki, hogy más műsorban nem terveznek már vele.

Azt éreztem, hogy a szívem szakad meg, szeretem, a lényem része, de tudtam, hogy nem maradok. Az tűnt a helyes döntésnek, ha szólok az ottani vezetőknek, hogy üljünk le beszélgetni, mert én egy idő után szeretnék kilépni. Egyébként ez tényleg nagyon jó hely egy műsorvezetőnek, úgyhogy általában akkor szoktak kisebb szabadságra menni, amikor valaki terhes, így azt hitték, hogy terhes vagyok, de ugye én nem ezért mondtam fel ebben a munkakörben.

Lola arról is beszélt, amióta már nem köti szerződés, több szórakoztató műsort forgatott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik