Élet-Stílus

Több ezer kilométert utazott apja esküvőjére, de tévedésből egy évvel korábban érkezett

Larrissa Pye csapott egy mini nyaralást, ha már közel 100 ezer forintnyni összeget költött a jegyre.

Közel 2800 kilométert repült egy nő, hogy ott legyen apja esküvőjén, a leszállás után döbbent rá, hogy félreértette a dátumot, és jó egy évvel korábban érkezett meg – írja a Daily Mail.

Llarissa Pye a Kanári-szigeteken él, 2023 decemberében közölte vele az apja, hogy eljegyezte az élettársát. A férfi idén május végén már azért hívta fel, hogy megadja neki az esküvő dátumát, Pye azonban alaposan félreértette.

A 29 éves nő azt hitte, hogy az esküvő egy héttel később lesz, ami egyébként az ő születésnapja, ezért gyorsan lefoglalta a repülőjegyet. Egyirányút vett és mintegy 200 fontot (kb. 94 ezer forint) költött rá. A nő nem titkolta a történetét, követőivel is megosztotta a TikTokon.

@llarissapye Only i could fly to enlgand for my dads wedding one whole yesr early 🙈🤣 sat on the plane resdy to take off and just before I pop my phone on airplane mode i get a call from my dad who can’t believe I’m about to fly home for his wedding as it isnt until next year 🤦🏽‍♀️🙈🤣 Oh well… mini 5 day vacsy with family it is. Back to Lanzarote on tuesday ✈️☀️🏝️🇮🇨 #lanzarote #travel #islandlife #tiktoktravel #canaryislands #traveltok #lanzaroteweather #islandgirl #canaryislandstiktok ♬ original sound - Luna

A nő elmondta, az indulásig többször is beszéltek az apjával, de senkinek nem esett le, hogy Pye rosszul tudja a dátumot. A nő május 31-én fel is ült a gépbe és az Egyesült Királyságba repült. Ahogy megérkezett, írt egy sms-t az apjának, hogy a repülőtéren van és találkozzanak néhány óra múlva. Édesapja ezután megpróbálta felhívni, de Pye telefonja még mindig repülő üzemmódban volt. Egy idő után átállította és visszahívta az apját, aki ekkor közölte vele, hogy elnézte a dátumot.

Llarissa, az esküvő csak jövőre lesz!

– mondta neki.

Állítólag nagyot nevettek a tévedésen, ahogy később mindenki, akivel megosztották a történetet. A nő úgy véli, édesapja a születésnapjára célzott a telefonban, ő viszont fejben összekötötte az esküvővel, az sem volt furcsa neki, hogy apja miért csak egy héttel az esemény előtt szól neki.

„Az apám biztosan azt mondta: jövőre, a születésnapomon lesz az esküvő” – emlékezett vissza.

A baki azonban nem szegte a kedvét, elhatározta, ha már az Egyesült Királyságban van, kiélvezi a „mini nyaralás”. Találkozott az apjával és több barátjával is, ráadásul a koszorúslány ruhát is felpróbálta. Végül június 4-én repült vissza.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik