Élet-Stílus

Donald Trump szerint Taylor Swift „szokatlanul gyönyörű”, csak „liberális”

Matt Winkelmeyer / Getty Images és Scott Olson / Getty Images
Matt Winkelmeyer / Getty Images és Scott Olson / Getty Images
Az énekesnő zenei munkásságáról nem sokat tudott mondani a volt amerikai elnök.

Donald Trump, az Egyesült Államok egykori republikánus elnöke – akit a közelmúltban 34 rendbeli üzleti iratok meghamisítása miatt ítéltek el – hamarosan megjelenő, valóságshow-sztárként töltött éveiről szóló új könyvében Taylor Swiftről is értekezik.

A kötet írója, Ramin Setoodeh tavaly novemberben kérdezte Trumpot az énekesnőről, a kapcsolódó részletet a Variety hozta nyilvánosságra a könyv bemutatója előtt.

Nagy potenciál rejlik benne, komolyan mondom. Szerintem gyönyörű, nagyon gyönyörű! Nagyon szépnek találom őt. De azt hiszem, liberális. Valószínűleg nem szereti Trumpot. Úgy hallottam, nagyon tehetséges. Szerintem tényleg nagyon szép – szokatlanul gyönyörű!

– fejtette ki Trump, de mikor Swift zenéjéről kérdezték, elismerte, hogy ezen a területen nincs annyira otthon.

Az énekesnő kinézetén kívül politikai hovatartozása foglalkoztatta még az exelnököt.

De hát ő liberális, vagy ez csak színjáték? Ténylegesen liberális? Ez nem színjáték? Meglep, hogy egy countrysztár sikeres lehet úgy, hogy liberális.

A szerző ekkor tudatta Trumppal, hogy Taylor Swift több mint tíz éve már popzenét csinál, mire a multimilliárdos üzletember egy másik countryzenészt, Garth Brooksot hozta fel, aki szintén liberális nézeteket vall, amit ő nehezen ért meg.

Taylor Swift egyébként először 2018-ban beszélt először nyilvánosan arról, hogy demokrata jelölteket támogat. A legutóbbi elnökválasztás alkalmával a demokrata Joe Bident és Kamala Harrist pártolta, és Trumpot kritizálta, amiért „egész elnöksége alatt szította a fehér felsőbbrendűség és a rasszizmus tüzét”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik