Élet-Stílus

Keresztes Ildikó a felépüléséről: Rettentően rövid ez a kurva élet

tv2
tv2
Nemrég az agyában találtak daganatot, műteni is kellett.

Május végén számoltunk be arról, hogy Keresztes Ildikó csak ősszel tér vissza a színpadra, ugyanis betegségből épül fel, amiről a Nők Lapjának nyilatkozott először. Pár hete megműtötték, a koponyáján ejtettek sebet.

A fülemtől vágtak a hajam tövében a homlokom közepéig, mert találtak az agyamban egy daganatot

– nyilatkozta akkor.

Az énekesnő jelenleg regenerálódik, közösségi oldalára Arubából jelentkezett be, mert mint mondja, „Januártól kezdve nem dolgozom szeptemberig. Ősszel mindenképp visszatérek.”

Ha egészség nincs, akkor nincs semmi. Elhatároztam, minden szűrővizsgálatra el fogok menni idén. Ebben a korban már illik. Idén jubilálok: nem 60 éves leszek, hanem kétszer 30! Most érzem igazán, hogy más a szellemem, a testem, mindenem. Hónapok óta nincs stressz az életemben, ami rettentően fontos. Nem terhelem magam fizikailag és pszichésen sem.

Keresztes kitért arra is, hogy sokan eltávoztak mellőle, ami rosszul érintette:

Az elmúlt időszakban is annyi ember ment el mellőlem. Kollégáim, zenészek, színészek, családtagok, barátok. Nem is akarok ebbe belemenni, múlt héten még együtt nevetsz velük, aztán nincsenek. Rettentő sok ember elment, és rettentően rövid ez a kurva élet. Mindegy, hogy 20 vagy 80 éves vagy.

Kapcsolódó
Keresztes Ildikót megműtötték, miután daganatot találtak az agyában
Az énekesnő először beszélt a betegségéről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik