Élet-Stílus

Bejelentették a visszatérő Megasztár zsűrijét

TV2
TV2
Öten vannak, köztük két korábbi győztes.

A TV2 hétfő este közleményben jelentette be a 2024-ben, 12 év után visszatérő Megasztár 7 zsűrijét.

Az ötfős ítészcsapatot Rúzsa Magdolna, Marics Peti, Marsalkó Dávid, Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabi alkotják.

Mint ismert, Caramel és Rúzsa Magdi maguk is a TV2 tehetségkutatójának nyerteseként indították zenei karrierjüket, majd’ 20 évvel ezelőtt.

A csatorna azt írja, a zsűritagok „a jelenkori zenei élet csillagai, akik megszámlálhatatlan teltházas nagykoncertet adtak, arany- és platinalemezek, valamint díjak sorát zsebelték be az évek során”.

Arra törekedtünk, hogy a lehető legrátermettebb, legméltóbb zsűrit ültessük egy asztalhoz. Úgy vélem, erre az ötfős csapatra igazán büszkék lehetünk. Nagy várakozással tekintünk a Megasztárra, amiben a zsűrinek kulcsszerepe van

– nyilatkozta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

A női zsűritag, Rúzsa Magdi azt mondta, az a vágya, hogy olyan tehetségeket találjanak, akik erre a pályára méltók és kell nekik ez a sorsfordító lehetőség.

Marics Peti a zsűri legfiatalabb tagja (ennek ellenére nem ez az első zsűrizése, már a Sztárban Sztárban is csinálta), aki gyerekkorában nézőként szurkolt a Megasztár stúdióban. Ő azt mondta, a céljuk, hogy olyan embereket fedezzenek fel, akik fenn is tudnak maradni és akinek tényleg megváltozhat az életük.

Nagyon sokat jelent nekem, hogy újra lesz Megasztár. Aki akkor született, mikor én indultam, most húszéves, felnőtt egy generáció. A mai napig, amikor írnak rólunk, mindig megemlítik, hogy mi Megasztár felfedezettek vagyunk, a brand összeforrt a nevünkkel. Ez a műsor megváltoztatta az életem, és megváltoztatta a magyar könnyűzenét. Azért vállaltam el a feladatot, mert kötődöm a műsorhoz, nekem fontos, hogy hogyan folytatódik a Megasztár története, felelősséget érzek iránta. Nincs még egy olyan formátum a magyar televíziózás jelenkori palettáján, amit elvállaltam volna. Itt az lehetek, aki vagyok

– fogalmazott a második széria győztese, Caramel.

Az egykori Supernem tagja, Papp Szabi szerepelt már zenei műsorban a TV2-nél, de mint mondja, az kizárólag a szórakoztatásról szólt, a Megasztárt „eggyel komolyabban veszem magamhoz képest, mert ez egy tehetségkutató, itt úgy kell instruálni, tanácsokat adni, vagy épp eltanácsolni résztvevőket, hogy ebből tanuljanak” – véli.

A Halott Pénz frontembere, Marsalkó Dávid eddig nem jelent meg egyetlen hasonló műsorban sem, de most úgy érzi, olyan életszakaszában van, amikor szeretne vissza is adni, mert ő nagyon sokat kapott a zenétől és a közönségtől.

A Megasztár közelebb áll hozzám, mint bármilyen más tévés formátum. Zsűritagként a valódiságot fogom keresni, az őszinteséget, a személyiséget, ami a legfontosabb az énektudás, az affinitás mellett. Bevallom, hogy a többiekkel elég komfortosan mozgunk, többükkel is van közös dalunk, nagyon régóta ismerek és tisztelek mindenkit és ez remek alap lesz a közös szakmai munkához

– osztotta meg az énekes.

A Megasztár hetedik évada ősszel kerül műsorra, jelenleg még a válogatók zajlanak. Aki idén megnyeri a műsort, az 40 millió forinttal, egy Los Angeles-i dalfelvétellel és egy videóklippel gazdagodik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik