Élet-Stílus

Krausz Gábor kislányával tartott táncórát Mikes Anna

TV2
TV2
A séf videót is készített róluk, amit a közösségi oldalán mutatott meg követőinek.

Mikes Anna a minap szabadtéren tartott táncórát, cha-cha-cházni tanította közönségét. A színpadon párja kislánya, Hannaróza is csatlakozott hozzá, utánozva a táncosnő mozdulatait, melyről Krausz Gábor egy rövid felvételt is megosztott a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében. A videót ide kattintva lehet megnézni vasárnap késő délelőttig.

Hannaróza édesanyja, Tóth Gabi áprilisban nyilatkozott arról, hogy Krausz Gáborral közös lányuk előtt nem titok, hogy a szakításuk után mások mellett találták meg a boldogságot.

Máté nem apukaként szerepel az életében, hiszen van saját apukája. De Hannaróza pontosan tisztában van vele, hogy Anna is egy jó barát, és Máté is egy nagyon jó barát, aki szereti az anyukáját és mindig lehet rájuk számítani. Senki nem akar pótszülő lenni és mindenki nagyon szereti a kislányomat. Fontosnak tartom, hogy mindent megbeszéljünk vele, így nincs titok előtte

– mondta akkor az énekesnő.

Kapcsolódó
Tóth Gabi: Hannaróza tisztában van vele, hogy Anna és Máté is egy nagyon jó barát
Az énekesnő azt mondja, egyikük sem akar pótszülő lenni, ám mindketten nagyon szeretik a Krausz Gáborral közös kislányukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik